Hanoi tours

In de bruisende hoofdstad van Vietnam is veel te beleven en dat is terug te zien aan de tours in Hanoi. Verken de drukke straten met een fiets tour, of laat jezelf fietsen met een cyclo ritje door de oude wijk. Echte aanraders zijn de tours waarbij je “street food” gaat uitproberen. Loop door de oude straten met een ervaren gids en ga op een klein krukje zitten tussen de locals om het beste eten te proberen

Over Hanoi tours

Wat zijn de beste tours in Hanoi?
Iets wat je echt gedaan moet hebben is een street food tour in Hanoi. Je gaat met een lokale gids naar diverse straatstalletjes om het beste eten te proberen. Fietsen in Hanoi is een leuke alternatieve manier om meer de verborgen plekjes rond Hanoi te zien.

Kan ik Halong Bay in 1 dag bezoeken?
Ja het is mogelijk om Halong Bay in een 1 dag tour vanaf Hanoi te bezoeken. Houd wel rekening dat het 3 uur rijden is van Hanoi naar Halong Bay.

Wat is de beste bestemming om in een 1-daagse tour te bezoeken?
De provincie Ninh Binh is ongeveer 2 uur reizen van Hanoi. Een bezoek aan deze omgeving geeft je tijd om genoeg te zien in 1 dag. Je kunt kiezen om een boottocht te maken door Trang An of Tam Coc en het bezoeken van tempels en pagoda. Natuurlijk als je de tijd hebt, kun je het beste minstens 2 dagen plannen voor Ninh Binh.

Wat is de leukste meerdaagse bestemmingen die je vanaf Hanoi kunt bezoeken?
Een trekking maken door de rijstvelden in Sapa en een cruise in Halong Bay zijn de populairste opties. De beste optie is Ha Giang, het indrukwekkendste berggebied van Vietnam met authentieke cultuur van bergstammen. Mai Chau, maar vooral Pu Luong nature reserve zijn andere niet te toeristische bestemmingen die je met Hanoi tours kun bezoeken.

Scroll naar top

COVID update:

Ontvangt een melding wanneer de grenzen in Vietnam opengaan voor toeristen + gratis Vietnam eBook!

Schrijf je in voor de update