Ho Chi Minh City tours

Ho Chi Minh City (Saigon) is het zakelijke en financiële centrum van Vietnam, met een prominente geschiedenis die honderden jaren teruggaat. In Tours in Ho Chi Minh City brengen je naar koloniale gebouwen of laten je het beste eten op straat proeven. Spring ook achterop de motor en verken de stad als een lokaal; een geweldige ervaring!

De populairste tours in Ho Chi Minh City zijn de dagtrips naar de Cu Chi Tunnels en de Mekong Delta. Bij Cu Chi leer je meer over de Vietnam Oorlog en kruip je de tunnels in. In de Mekong Delta kun je drijvende markten bezoeken en een boottocht door de wirwar van kanaaltjes maken.

Over Ho Chi Minh City tours

Zijn de motor tours in Ho Chi Minh City veilig?
Ja, de tours waarbij je achterop de motor zit zijn veilig. Het is een geweldige ervaring om achterop de motor te zitten en als een echte local de stad te verkennen.

Kan ik beter voor 2 dagen naar de Mekong Delta gaan of 1 dag?
Als je een meer lokale ervaring wilt of de Cai Rang drijvende markt wilt bezoeken, dan kun je het beste 2 dagen gaan. Maar in een 1 dag tour kun je al een goede indruk krijgen van de gigantische delta.

Kan ik ook zelf naar de Cu Chi Tunnels gaan?
Het is zeker mogelijk om zelf naar de tunnels te gaan, maar niet heel gemakkelijk. Het tunnel complex ligt namelijk 50 km van de stad. Reizen met lokale bussen en niet de taal kunnen spreken is niet eenvoudig en daarnaast kost het veel tijd.

Scroll naar top

COVID update:

Ontvangt een melding wanneer de grenzen in Vietnam opengaan voor toeristen + gratis Vietnam eBook!

Schrijf je in voor de update