Hoi An tours

Deze goed bewaard gebleven oude handelshaven is de meest sfeervolle stad van Vietnam. De beste tours in Hoi An zijn vooral de fiets activiteiten. Niet alleen de stad zelf is mooi, maar in tien minuten fietsen zit je al op het platteland. Weer tien minuten verder sta je op het strand. Andere leuke tours in Hoi An zijn boottochtjes en het is de beste plek in Vietnam voor kooklessen.

Over Hoi An tours

Wat zijn de beste tours in Hoi An?
De beste tours in Hoi An zijn de active tours waar je gaat fietsen of kajakken door het prachtige platteland. Ook populair zijn de dagtrips naar populaire bezienswaardigheden zoals Cham eiland, de My Son tempels en de Marble Mountains.

Kan ik Hue in 1 dag bezoeken?
Het is mogelijk om Hue te bezoeken in een dagtrip van Hoi An. Dit kan goed uitkomen als je niet tijd genoeg hebt om in Hue te verblijven of dat je liever overnacht in het sfeervolle Hoi An.

Wat is de beste manier om van Hoi An naar Hue te gaan?
De snelste manier is een taxi. Echter, is het aan te raden om dit met een sightseeing transfer of Easy Rider (achterop de motor) te doen. De kustweg tussen Hoi An en Hue is namelijk prachtig, met de beroemde Hai Van Pass als hoogtepunt. De route tussen deze twee bestemmingen is al een excursie op zich.

Ik ben met mijn gezin met kinderen in Hoi An, wat is de beste tour in Hoi An om te doen met kleine kinderen?
De fiets tours die wij aanbieden hebben de mogelijkheid voor een kinderzitje; meldt dit wel in de boeking. Een aantal eco tours en platteland tour bieden de mogelijkheid voor buffalo rijden wat veel kinderen leuk en spannend vinden. Neem contact met ons op voor advies op maat wat het beste bij jou en jouw gezin past.

Scroll naar top

COVID update:

Ontvangt een melding wanneer de grenzen in Vietnam opengaan voor toeristen + gratis Vietnam eBook!

Schrijf je in voor de update