Local Vietnam gaat kleine en middelgrote bedrijven trainen in Vietnam’s toeristische sector

Local Vietnam start een leer en trainings website genaamd e-dulich.com (online reisonderwijs) om kleine en middelgrote bedrijven in de toeristische sector van Vietnam op te leiden. Online cursussen worden aangeboden voor onder andere homestays, hotels, hostels, online reisbureaus, reisbloggers en tour gidsen. 

Het doel van deze online cursussen is om de kwaliteit van de service te verbeteren voor klanten, meer omzet te genereren voor de eigenaren en meer bewustzijn voor het behoud van de natuur en cultuur van Vietnam. 

Met name door de impact van de corona crisis hebben veel bedrijven in de reissector het moeilijk of zijn zelfs al failliet gegaan. “Door slim te werk te gaan en je zelf op te leiden, kom je alleen maar sterker uit deze crisis”, aldus Nhung Phung, oprichter van e-dulich.com, Local Vietnam, Local Bali en Phuotvivu. 

Naast oprichter van dit nieuwe leerplatform is Nhung Phung ook één van deze leraren. Samen met andere experts in de branche delen zij hun kennis via online trainingen.

In tegenstellen tot vele online aanbieders van cursussen die algemene trainingen aanbieden, is dit platform uniek met alleen maar cursussen die praktisch zijn en volledig gericht om specifieke bedrijven in de toeristische sector. Daarnaast kunnen alleen geselecteerde leraren met genoeg ervaring uit de branche hun online cursus aanbieden via deze website.

Een aantal cursussen die nu online staan zijn “Hoe optimaliseer je jouw homestay, hotel of hostel”, “Ontwerp een unieke homestay met een budget”, “Wordt de beste listing op Airbnb” en “Hoe maak je een website voor een reisbureau”.  Meer online cursussen worden maandelijks toegevoegd.

Meer informatie op: e-dulich.com

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

COVID update:

Ontvangt een melding wanneer de grenzen in Vietnam opengaan voor toeristen + gratis Vietnam eBook!

Schrijf je in voor de update