Over ons

Over Local Vietnam

Local Vietnam is opgezet om ervaringen van Vietnam specialisten te delen. Veel online informatie over Vietnam is gebundeld op websites tussen informatie van andere landen en zijn geschreven door mensen die maximaal een maand door het land hebben gereisd. Ondanks dat het handige informatie is met leuke verhalen, gaat het vaak over dezelfde plekken en worden veelal dezelfde routes gevolgd en bestemming bezocht.

Local Vietnam biedt diepgang. De website is onderdeel van Phuotvivu, een reisblog wat is uitgegroeid tot een populair online reisbureau voor Vietnamezen. Met jaren van ervaring bij het organiseren van reizen voor Vietnamezen, wordt de kennis die is opgedaan gebundeld op deze website.

De oprichters

Marnick van rondreis in Vietnam

Marnick Schoonderwoerd

Oprichter

Toen ik aan het rondreizen was tijdens een 6 maanden sabbatical ontmoette ik mijn huidige vrouw, een reisblogger uit Vietnam. Bij terugkomst in Nederland kwamen wij er achter dat een langeafstandsrelatie geen houden was. Ik besloot aan mijn grootste avontuur tot nu toe te beginnen; ik stopte met werken in Nederland en verhuisde naar Vietnam om samen met haar een Vietnamees reisbureau te starten. Na enkele jaren ben ik deze website gestart om mijn kennis over dit prachtige land delen, zodat andere dit kunnen gebruiken om een geweldige tijd hier te hebben.

nhung profile

Nhung Phung

Oprichter

Toen ik alleen begon te reizen, ontdekte ik dat het me zoveel geluk en een geweldig gevoel van vrijheid gaf, dat ik besloot dat ik andere mensen moest motiveren om de traditionele reisgroepen te verlaten en zelf ook te gaan ontdekken. Ik begon een kleine reisblog met een droom om veel Vietnamezen te inspireren om te gaan reizen. In de afgelopen acht jaar heb ik met veel plezier gewerkt aan mijn kleine reisblog, dat een bekend online reisbureau werd. Ik ben specifiek in het vinden van de ongerepte unieke plaatsen en tours in zowel Vietnam als in de rest van Azië.

Onze Vietnam Experts

Linh

Met meer dan 6 jaar ervaring bij ons is Linh onze meest ervaren reisexpert en tevens de sales manager van ons team. Geboren en getogen in Hanoi, heeft Linh een passie voor reizen en verkent ze graag off the beaten track bestemmingen waar maar weinig toeristen komen. Ze is gespecialiseerd in het creëren van unieke reisvoorstellen voor onze Nederlandse en Belgische klanten, altijd met een persoonlijke touch.

Tan

Tan, geboren in Ho Chi Minh City, is een wereldreiziger met een rijke ervaring binnen en buiten Vietnam. Nu woonachtig in het noorden van Nederland, combineert ze haar passie voor reizen met haar taalvaardigheden om Nederlandssprekende klanten te ondersteunen. Of je nu een reis wilt bespreken of advies nodig hebt, Tan staat klaar om je met raad en daad bij te staan.

 

Dzung

Dzung is sinds 2023 onderdeel van Local Vietnam en brengt een schat aan ervaring mee in het werken met Nederlandstalige reizigers. Ook afkomstig uit Hanoi, heeft hij een grote liefde voor het verkennen van Vietnam. Dzung is jouw go-to persoon voor reisvoorstellen, spoedaanvragen voor visa, en het samenstellen van unieke reisbouwstenen, steeds met oog voor detail en kwaliteit.

 

Tra

Tra, een echte avonturier uit Hanoi, voegde zich in 2023 bij ons team. Haar passie voor actieve reizen zoals canyoning in Dalat, mountainbiken, en trekkingen, maakt haar een expert in dagtours, cruises, en avontuurlijke ervaringen. Als hoofdcontactpersoon voor onze reizigers onderweg, staat Tra klaar om al je vragen te beantwoorden en alles tot in de puntjes te regelen.

 

Ni

Ni, oorspronkelijk uit de centrale hooglanden van Vietnam en nu woonachtig in Ho Chi Minh City, heeft vier jaar in Europa gestudeerd en tal van landen bezocht, inclusief een verblijf van enkele maanden in Nederland. Haar liefde voor actieve uitjes, zoals trektochten en motorritten door de bergen, vertaalt zich in haar werk. Achter de schermen zorgt Ni ervoor dat alle bedrijfsprocessen soepel verlopen en houdt ze de administratie op orde.

 

Onze favoriete plekken

Du GIa weg in Ha Giang
Ha Giang
Ban Gioc
Ban Gioc
Moc Chau
Moc Chau
mai chau
Pu Luong
Ha Giang Nhung
Ha Giang
Dalat
Dalat
Scroll naar boven

Belangrijke mededeling: Tijdens de Tet-vakantie (8-14 feb) zijn we beperkt bereikbaar. Nieuwe aanvragen worden de eerste week na de vakantie behandeld. Reizigers die in deze periode reizen, ontvangen gewoon ondersteuning. Lees hier meer over.