Over Local Vietnam

Local Vietnam is opgezet om ervaringen van Vietnam specialisten te delen. Veel online informatie over Vietnam is gebundeld op websites tussen informatie van andere landen en zijn geschreven door mensen die maximaal een maand door het land hebben gereisd. Ondanks dat het handige informatie is met leuke verhalen, gaat het vaak over dezelfde plekken en worden veelal dezelfde routes gevolgd en bestemming bezocht.

Local Vietnam biedt diepgang. De website is onderdeel van Phuotvivu, een reisblog wat is uitgegroeid tot een populair online reisbureau voor Vietnamezen. Met jaren van ervaring bij het organiseren van reizen voor Vietnamezen, wordt de kennis die is opgedaan gebundeld op deze website.

Over ons

De oprichters

Marnick profile

Marnick Schoonderwoerd

Toen ik aan het rondreizen was tijdens een 6 maanden sabbatical ontmoette ik mijn huidige vriendin, een reisblogger uit Vietnam. Bij terugkomst in Nederland kwamen wij er achter dat een langeafstandsrelatie geen houden was. Ik besloot aan mijn grootste avontuur tot nu toe te beginnen; ik stopte met werken in Nederland en verhuisde naar Vietnam om samen met haar een Vietnamees reisbureau te starten. Na enkele jaren ben ik deze website gestart om mijn kennis over dit prachtige land delen, zodat andere dit kunnen gebruiken om een geweldige tijd hier te hebben.

nhung profile

Nhung Phung

Toen ik alleen begon te reizen, ontdekte ik dat het me zoveel geluk en een geweldig gevoel van vrijheid gaf, dat ik besloot dat ik andere mensen moest motiveren om de traditionele reisgroepen te verlaten en zelf ook te gaan ontdekken. Ik begon een kleine reisblog met een droom om veel Vietnamezen te inspireren om te gaan reizen. In de afgelopen vijf jaar heb ik met veel plezier gewerkt aan mijn kleine reisblog, dat een bekend online reisbureau werd. Ik ben specifiek in het vinden van de ongerepte unieke plaatsen en tours in zowel Vietnam als in de rest van Azië.

Het team

Onze favoriete plekken

Onze favoriete plekken in Vietnam: Ha Giang, Pu Luong, Phong Nha en Dalat

Ha GiangHa Giang

Ban GiocBan Gioc

Ha Giang Nhung
Ha Giang

DalatDalat

Moc Chau
Moc Chau

mai chauPu Luong