Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder een lijst met veel gestelde vragen.

Boekingen & betalen

Local Vietnam heeft twee mogelijkheden; per credit card en per bankoverschrijving.
Bankoverschrijvingen gaan naar een Europese IBAN rekening en zijn geen kosten aan verbonden. Voor credit card vraagt onze bank een fee van 4,3%. Aanbetaling op de reis zijn mogelijk op aanvraag.

PayPal vraagt hoge toeslagen per betaling. Deze toeslag kunnen wij niet zelf volledig dekken.

Ja het is mogelijk om voor iemand andere te boeken. Vul bij de boekingsinformatie graag de gegevens in op basis van de persoon die daadwerkelijk zal gaan.

Voor de meeste dagtours en activiteiten rekenen we minimaal 2 dagen van te voren. Het is echter aan te raden om bij hele populaire tours en Halong Bay cruises zo snel mogelijk te boeken voor beschikbaarheid. Voor pakketreizen vragen wij minimaal 1 maand van te voren om te boeken.

Je krijg na het boeken van een tour direct een bevestiging van betaling. Vouchers ontvang je binnen 24 uur. Voor individuele rondreizen krijg je ze minimaal 1 maand voor vertrek.

Wij versturen de vouchers binnen 3 werkuren; houd rekening dat Local Vietnam gevestigd is in Vietnam en er daarom tijdverschil is. Als je de vouchers nog niet ontvangen hebt controleer dan de spam in je email en neem contact met ons op via email of WhatsApp.

Voor dagtours hebben wij deze optie niet. Voor pakketreizen kun je contact met ons opnemen om te mogelijkheden te bespreken.

Wijzigingen & annuleren

Wij werken met verschillende organisaties en lokale gidsen samen. Dit hang er dus per tour van af wat de mogelijkheden zijn en hoe ver je het van te voren aangeeft. Het beste kun je direct contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Een naam wijzigen is vaak geen probleem. Voor het aantal personen kun je het beste met ons contact op nemen.

Het is zeker mogelijk om tours en activiteiten te annuleren. De annuleringsvoorwaarde kunnen per tour verschillen, dus bekijk de voorwaarden per tour.

 

Activiteiten & Tours

Voor vrijwel elke tour zijn er mogelijkheden voor vegetarisch gerechten en kan er rekening gehouden worden met allergieën. Het is wel erg belangrijk dat je dit van te voren aangeeft, zodat er ook van te voren wat geregeld kan worden.

De meeste tours hebben geen leeftijd leeftijdbeperkingen en voor sommige tours zijn er ook kortingen voor kinderen. Er zijn avontuurlijke activiteiten zoals tours waar je achterop de motor zit en sportieve activiteiten zoals canyoning waar het handig is om van te voren contact met ons op te nemen voor advies.

 

De ophaal en breng service zijn vaak beperkt tot de toeristische gebieden. Steden zoals Ho Chi Minh City en Hanoi zij gigantisch en ophalen in elk district zou meer dan een dag kosten.

 

Visum

Ja, je hebt ten alle tijden een visum nodig voor Vietnam. Je kunt een e-visa regelen of een visum on arrival. Lees hier alles over het Vietnam visum.

Over Local Vietnam

Local Vietnam is een lokaal bedrijf, gevestigd in Ho Chi Minh City – Vietnam.

Local Vietnam is gespecialiseerd in Vietnam. Wij zijn een lokaal gevestigd bedrijf in Vietnam met een team bestaande uit een Vietnamese reisblogger en reizigers woonachtig in Vietnam. Hierdoor hebben wij meer kennis dan welk ander Nederlands bedrijf dat reizen naar Vietnam aanbiedt. Lees hier alles over waarom Local Vietnam en onze ervaringen en reviews van klanten hier.

Scroll naar boven

Belangrijke mededeling: Tijdens de Tet-vakantie (8-14 feb) zijn we beperkt bereikbaar. Nieuwe aanvragen worden de eerste week na de vakantie behandeld. Reizigers die in deze periode reizen, ontvangen gewoon ondersteuning. Lees hier meer over.