Da Nang tours

Vind de beste Da Nang tours, inclusief food tours, dag trips naar Son Tra, My Son en het Cham Island of ga over de Hai Van Pass per jeep of motor.

De beste Da Nang tours en lokale ervaringen

Da Nang food tour
Da Nang markt tour met platteland en kookles
Vanaf €26
Easy Rider op motor over de Hai Van Pass
Easy Rider tour Hoi An – Hue over Hai Van Pass (en andersom)
Vanaf $49
Cham Island tour
Cham Island dagtour en snorkelen met speedboat – Hoi An/Danang
Vanaf €31
Hue citadel
Dagtour naar het historisch Hue vanaf Hoi An of Da Nang
Vanaf €39
Gouden Brug Vietnam tour
Verken Ba Na Hills en de Gouden Brug
Vanaf €55
Bach Ma National Park
Bach Ma Nationaal Park tour
Vanaf €24
DMZ tour Hue
Tour naar de DMZ (Demilitarized Zone)
Vanaf €35
rondreis in Vietnam
Rondreis door Vietnam 18 dagen

Over Da Nang

Da Nang is een kustplaats in Vietnam en ligt ongeveer halverwege Hoi An en de koninklijke stad Hue. Het is een natuurlijke stop tijdens je rondreis door Vietnam en hoewel er niet veel te zien is, is er genoeg te doen om je een paar dagen te vermaken.

Veelgestelde vragen over tours in Da Nang

Da Nang heeft prachtige stranden, een indrukwekkende kustlijn met Son Tra en de Hai Van pas en unieke bezienswaardigheden zoals de Marble Mountains en de Golden Bridge in Ba Na Hills. Een bezoek is zeker de moeite waard, maar we raden je aan om je accommodatie in Hoi An te zoeken.

10 hoogtepunten van Da Nang tours

Hai Van Pass in Vietnam

1. Hai Van Pass

Een van de coolste motorroutes in Vietnam is de weg tussen Da Nang en Hue over de Hai Van Pass.

Son Tra kustweg

2. Son Tra

Een prachtig schiereiland waar je heerlijk kunt wandelen en zeldzame apen kunt spotten of luieren op een van de stranden.

Marble Mountains

3. Marble Mountains

De Marble Mountains dienen als een prachtig uitzichtpunt van de omgeving, maar er zijn ook tempels verborgen in de grotten van deze bergen.

Gouden Brug Vietnam

4. Ba Na Hills

Een pretpark met veel dingen om te doen, maar het hoogtepunt dat de meeste buitenlandse toeristen trekt, is de beroemde Golden Bridge.

Non Nuoc beach strand Danang

5. Ontspan op de stranden

Da Nang is een echte badplaats, maar wel een heel lang strand. Een geschikte plek om te ontspannen op het strand van al het reizen.

Drakenbrug Da Nang

6. Drakenbrug

De Han-rivier loopt dwars door de stad met een aantal bruggen eroverheen. De Drakenbrug is de meest bijzondere, die zelfs in het weekend vuur spuwt.

Cham Eiland /Island Vietnam

7. Cham-eiland

Cham Island ligt voor de kust van de stad, een idyllisch rustige plek met tropische stranden vol zacht wit zand en palmbomen.

Cham Museum Danang Vietnam

8. Cham-museum

In centraal Vietnam vind je tempels uit de tijd van de Cham cultuur. Veel kunstvoorwerpen uit deze cultuur worden in het museum tentoongesteld.

My Son tempel complex Vietnam UNESCO site

9. My Son

Op een rustige afstand van de stad vind je het grootste Cham tempelcomplex van het land. Een trip van een halve dag is zeker de moeite waard.

Hoi An mooiste stad Vietnam

10. Hoi An

De meest sfeervolle stad van het land, Hoi An, ligt op een klein eindje rijden. Als een verblijf niet op uw planning stond, is het in ieder geval een dagtocht waard.

Bestemmingen in de buurt van Da Nang

Phong Nha

Hue

Hoi An

Dalat

Da Nang

Scroll naar boven

Belangrijke mededeling: Tijdens de Tet-vakantie (8-14 feb) zijn we beperkt bereikbaar. Nieuwe aanvragen worden de eerste week na de vakantie behandeld. Reizigers die in deze periode reizen, ontvangen gewoon ondersteuning. Lees hier meer over.