[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Overzicht

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Trakteer jezelf op een ultiem avontuur dat Vietnam te bieden heeft tijdens deze uitgebreide 18-daagse rondreis. Trekking door de verborgen inheemse dorpen en de eindeloze terrasvormige rijstvelden in Sapa. Verken het niet toeristische Lan Ha Bay en in Ninh Binh bezoek je oude culturen en prachtige kalkstenen landschappen. Vervolg je reislust met een opwindend avontuur van Phong Nha naar Hue en Hoi An voordat je de laatste hand legt in Ho Chi Minh City en de Mekong Delta.

Duur: 18 dagen en 17 nachten
Vertrek: Hanoi
Route: Hanoi – Sapa – Lan Ha Bay – Ninh Binh – Phong Nha – Hue – Bach Ma National Park – Da Nang – Hoi An – Ho Chi Minh City – Cat Tien National Park – Mekong Delta – Ho Chi Minh City

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”3599″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Dagprogramma

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][toggles style=”default”][toggle color=”Default” title=”Dag 1: Hanoi – Street food tour (D)”][vc_column_text]Je wordt opgehaald van het vliegveld en overgebracht naar je hotel in de oude wijk van Hanoi.

18.00 uur: bereid je voor op het feest van authentieke traditionele gerechten van Hanoi tijdens de street food-wandeltocht en ontdek ‘s nachts de schoonheid van de oude wijk van Hanoi. Ongeveer 4 uur te voet.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 2: Hanoi achterop de scooter – Nachttrein naar Sapa (O/L)”][vc_column_text]Reis als een local achterop de motor om de drukte te verlaten van Hanoi, richting de rustige landelijke dorpjes daar om heen.

De eerste stop is de oude citadel, op 15 km afstand van het stadscentrum. Dit complex is in goede staat en heeft alle historische kenmerken die dateren uit het jaar 257 voor Christus.

Vanaf daar verlaat je het hectische Hanoi achter je en ga je rechtstreeks naar het vredige platteland, met ongerepte wildernis en dorpelingen die op hun boerderijen werken.

De reis gaat verder langs een tal van interessante tempels die je een inzicht geven in een belangrijke historische periode in het oude Vietnam.

Keer terug naar Hanoi voor de lunch met smakelijke Bun Cha.

In de middag bezoek je een aantal symbolische historische overblijfselen die verspreid liggen in Hanoi, zoals de Tempel van de Literatuur, West Lake met de Tran Quoc Pagoda en de Phu Tay Ho-tempel.

De dag gaat verder met Long Bien Bridge wanneer de zon de horizon verlaat. Long Bien staat bekend als de eerste brug die de prachtige Rode Rivier oversteekt, die tijdens de Franse bezetting van 1989 tot 1902 werd gebouwd.

Na het diner sluit je jouw dag af met een transfer naar het treinstation van Hanoi voor een nachttrein naar Sapa.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 3: Sapa achterop de motor (O/L/D)”][vc_column_text]Kom vroeg in de ochtend aan op het treinstation van Lao Cai en stap over op een transfer naar Sapa. De hele ochtend is om te ontspannen in de heerlijke sfeer van deze bergachtige stad of om Sapa zelf te ontdekken.

Begin ‘s middags met een ontdekking van het prachtige landschap van de omgeving tijdens een motorrit van 30 km. De rit leidt je naar de fascinerende hoogste piek van de Tram Ton Pass op 2035 meter boven zeeniveau en wordt daarom ook Heaven’s Gate genoemd.

Onderweg bezoek je ook de prachtige Silver Waterfall, een symbool van het heuvelachtige Noordwest-Vietnam.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 4: Sapa trekking – Nachttrein naar Hanoi (O/L/D)”][vc_column_text]Geniet vandaag van een trekking door het prachtige, majestueuze landschap van terrasvormige rijstvelden waar bergstammen wonen van de Black Hmong-mensen.

De tocht leidt je door het dagelijkse leven van deze mensen, waar je verschillende dorpen bezoekt en scholen van lokale kinderen in Y Linh Ho en Lao Chai.

Het middaguur wordt bewaard voor een lunch in Ta Van Village voordat je het pad opnieuw opgaat naar een romantische oude hangende brug over de rivier de Muong Hoa.

Het diner wordt vroeg in het centrum van Sapa geserveerd voordat je met een nachttrein vanuit Lao Cai teruggaat naar Hanoi.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 5: Hanoi – Lan Ha Bay (O/L/D)”][vc_column_text]Ontmoet je gids om 9.30 uur ‘s ochtends voor een transfer naar de haven, van waaruit je aan boord zult gaan voor een luxe rondvaart door Lan Ha Bay. Een lunch wordt geserveerd terwijl je kunt genieten van het uitzicht in de baai.

Later op de middag krijg je de kans om rond te varen op een bamboeboot om een kort bezoek te brengen aan de Bright Cave, een sereen rond meer omheind door kliffen en bomen. Je kunt eventueel zwemmen hier

Maak om 18:00 uur je klaar voor een fantastisch zonsondergangfeest op het bovendek van de cruise. Je kunt kiezen voor een ontspannende massage en spabehandeling die altijd op aanvraag beschikbaar is. Later staat een high-end diner voor je klaar onder een hemel vol sterren terwijl je ‘s nachts rond de baai vaart.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 6: Lan Ha Bay – Ninh Binh – Fietsen in Tam Coc (O/L/D)”][vc_column_text]Dag zes begint met een vroege Tai Chi-sessie of maak foto’s van de zonsopgang in Lan Ha Bay. Geniet later van een ontbijt voordat je de mooie omgeving van Tra Bau ontdekt. Hier kun je het leven van een lokaal drijvend vissersdorp ervaren.

Pak later in de ochtend je tas in, check uit en neem deel aan de kookles voordat je aan het lunchbuffet begint.

Neem afscheid van de enorme baai van Lan Ha en stap over op een rit van 3 uur naar Ninh Binh.

Aankomst in Tam Coc en begin een leuke rit van 7 km rondom de schilderachtige bergen en kleine dorpjes.

Sluit de dag af met relaxen in jouw bungalow midden tussen de weelderige rijstvelden.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 7: Trang An – Bai Dinh Pagode – Nachttrein naar Dong Hoi (O/L/D)”][vc_column_text]Vandaag kom je er achter waarom Ninh Binh ook wel “Halong Bay op het land” wordt genoemd.

In Trang An maak je een 3-uur durende boottocht over een kleine riviertjes, langs indrukwekkende bergen en door grotten.

Hier is er een lunch in een lokaal restaurant, gevolgd door een reis naar Bai Dinh Pagoda; de grootste pagode in Zuidoost-Azië.

Keer terug naar Hanoi voor een vroeg diner voordat je de nachttrein naar Dong Hoi pakt.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 8: Dong Hoi – Dark Cave – Phong Nha Cave (O/L/D)”][vc_column_text]Kom vroeg in de ochtend aan in Dong Hoi en transfer naar de iconische Dark Cave in een rit van 1 uur naar Phong Nha – Ke Bang National Park. Geniet van deze interessante ontdekking door een keten van leuke en opwindende buitenactiviteiten zoals tokkelen, modderbaden, zwemmen, enz.

Een authentieke Vietnamese lunch wordt bereid in een lokaal restaurant.

Na de lunch vertrek je voor een verkenning van de indrukwekkende Phong Nha-grot. Ga mee op een rit van 25 minuten naar de grot op een traditionele drakenboot. De grot is ook bekend als natte grot vanwege het feit dat het hele systeem is gevuld met water en een ondergrondse rivier. Begin na het varen de grot te voet te verkennen.

Transfer terug naar Phong Nha later in de middag.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 9: Phong Nha – Hue (O/L)”][vc_column_text]Ga van Pong Nha naar Hue met een rit van 4 uur en breng een bezoek aan Vinh Moc, een tunnelcomplex in de gedemilitariseerde zone (DMZ). De tunnels werden gebouwd om Vietnamese families te beschermen tegen de intense bombardementen in het gebied tijdens de beruchte Vietnam-oorlog. Meer dan 600 mensen werden opgenomen hier en 17 baby’s werden geboren in deze tunnels tussen de jaren 1965 en 1972.

Na de lunch bezoek je het Mine Action bezoekerscentrum in Dong Ha. Hier leer je over de nawerkingen, zelfs toen de oorlog al lang voorbij was.

Keer vroeg in de middag terug naar Hue en ontdek de Thien Mu-pagode die aan de oever van de befaamde Perfume River ligt.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 10: Trekking In Bach Ma National Park (O/L)”][vc_column_text]Bach Ma National Park beslaat 40.000 ongerepte hectaren op slechts 2 uur rijden van Hue en is een van de mooiste natuurlijke gebieden in Centraal-Vietnam.

Begonnen als een bergstation door de Franse overheid in 1932, werd het park later een beschermd gebied dat onderdak is voor meer dan 1.400 soorten planten en meer dan 130 soorten zoogdieren, waarvan sommige net pas zijn ontdekt.

De dag gaat verder met een excursie onder leiding van een lokale bosexpert terwijl hij de natuurlijke schatten van Bach Ma laat zien tijdens een 3 uur durende tocht door subtropische jungle. Grijp deze kans om de 400 meter hoge Do Quyen-waterval en de waterval bij Ngu Ho-meer te bewonderen.

Geniet van een adembenemend panorama op de top van de Bach Ma-berg op 1450 meter boven zeeniveau en kijk naar de kust met de Tam Giang-lagune en het Lang Co-strand aan de horizon.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 11: Hue – Hai Van pass achterop de motor – Da Nang (O/L)”][vc_column_text]Spring op een motorrit van een hele dag van Hue naar Da Nang, beginnend met een bezoek aan de keizerlijke citadel. Deze majestueuze architectuur werd gebouwd door keizer Gia Long en heeft in de loop van de tijd te maken gehad met vernietigingen tijdens hevig burgerconflicten oorlogen.

Zeg vaarwel tegen Hue en ga later in de middag naar Da Nang. Onderweg stop je om de schilderachtige stranden, de kustlijn en de adembenemende Elephant Springs te bewonderen. Zorg ervoor dat je je zwemspullen hebt ingepakt, want dit is een geweldige plek om een paar uur te ontspannen, zwemmen en te genieten van de lunch.

De reis laat een meer adembenemende omgeving zien wanneer je de beroemde Hai Van Pass beklimt, waar je op de top stopt voor een korte sightseeing van de Franse en Amerikaanse bunkers; overblijfselen van lang vervlogen oorlogsvoering. Deze bergpas is bekend geworden door de populaire autoshow Top Gear.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 12: Da Nang – Son Tra schiereiland (B/L)”][vc_column_text]Binnen slechts 10 km buiten het centrum van Da Nang vind je het schiereiland Son Tra. De zwaar beboste 4370 hectare land beschermt Da Nang tegen de intense windvlagen van wind, golven en stormen.

Start een tocht van 10 km langs de steile en beboste paden omhoog naar Son Tra Mountain voor een weids uitzicht op de schilderachtige kustlijn van Da Nang. Houd de bomen goed in de gaten, waar een heel zeldzame aap leeft hier. Dat is ook de reden waarom Amerikaanse soldaten het gebied ‘Monkey Mountain’ noemde

Bekijk op de top, 696 meter boven zeeniveau, de radarkoepels en het oude helikopterplatform dat ooit toebehoorde aan de Amerikaanse luchtmachtbasis in Da Nang.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 13: Da Nang – FIetsen in Hoi An (O/L)”][vc_column_text]Welkom in Hoi An; een fenomenale UNESCO-stad.

Begin je ontdekking op de fiets in de middag, die begint in het hart van de oude stad en naar het kruidendorp Tra Que brengt, waar je kunt zien hoe verse en biologische groenten worden geplant.

Bezoek de kokospalmen en mangroven met een traditionele boottocht in een mand.

Ga terug naar Hoi An en dwaal rond in deze oosterse stad voor een bezoek aan een aantal souvenirwinkels, kunstgalerijen en de riviermarkt.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 14: Da Nang – Ho Chi Minh City (O/L)”][vc_column_text]Neem een binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh-stad vanuit Da Nang. Voorheen bekend als de hoofdstad van Republiek Vietnam, Saigon – tegenwoordig bekend als Ho Chi Minh City, is de grootste stad van Vietnam en een dynamische, snel ontwikkelende metropool.

Neem deel aan een rustige cyclo-tour om de levendige sfeer en drukke straten van deze legendarische stad te ontdekken met een blik op de meest iconische sites zoals Ben Thanh markt, Reunification Palace, Tao Dan Park en de lijst gaat maar door.

Verken de rijke culturele keuken van de stad te voet als de duisternis valt en wees getuige van de nachtactiviteiten in deze dromerige stad.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 15: Ho Chi Minh City – Cat Tien National Park (O/L/D)”][vc_column_text]Laat de drukke Saigon achter je en ga naar Cat Tien National Park, een van de meest bekende nationale reservaten in het hele land, de thuisbasis van de grootste overgebleven gebieden van de laagland tropische regenwouden in Vietnam.

De reis begint om 8 uur en neemt je mee over de iconische snelweg nr. 1, die leidt naar een voormalige vulkanische krater, bekend als Lava Tubes. Steek de enorme Dong Nai-rivier over om Cat Tien National Park binnen te gaan, waar je wilde dierenervaring begint.

Aankomst na 3,5 uur in het Cat Tien National Park Centre. Ontmoet een lokale natuurdeskundige en check vervolgens in en fris je op met een lunch.

‘S Middags maak je een 8 km lange excursie langs de ecologische route met een breed scala aan speciale flora.

Het diner wacht op je voordat je de Ta Lai Buffer Zone per jeep gaat verkennen voor een spannende observatie van dieren ‘s nachts.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 16: Cat Tien National Park – Ho Chi Minh City (O/L)”][vc_column_text]De volgende ochtend ga je opnieuw off-road met de jeep.

Er is ook een 5 km lange trek naar Bau Sau – het Krokodillen meer. Rust even uit bij de uitkijktoren en trek dan weer naar de hoofdweg.

Ga terug naar het centrum van het park met de jeep om uit te checken. Geniet van de lunch voordat je later op de middag terugkeert naar Saigon.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 17: Mekong Delta tour”][vc_column_text]Verlaat Saigon om 8 uur om richting de Mekong Delta te gaan. Geniet onderweg van het exotische landschap met groene rijstvelden.

Bij aankomst in My Tho bezoek je de Vinh Trang-pagode en maak je een ontspannen boottocht langs de rivier. Ontdekt de paalwoningen, fruitplantages en vissersdorpjes langs de rivieroever.

Ga verder naar het Schildpad eilandje, lunch in de boomgaard tuin.

Maak vervolgens een boottocht naar An Khanh – een minder toeristische attractie in Ben Tre, waar je geniet van het roeibootstocht met een traditionele sampan in de schaduw van de kokospalmen langs natuurlijke kanalen.

Probeer seizoensfruit, honingthee terwijl je het geluid van “Zuid-Vietnamese volksmuziek” hoort, uitgevoerd door de lokale bevolking.

Bezoek een lokale, proef de heerlijke kokossnoep en observeer het leven terwijl je door de fruitplantage en het dorp dwaalt.

Keer terug naar Ho Chi Minh-stad na een opwindend avontuur van een hele dag.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 18: Ho Chi Minh City”][vc_column_text]Geniet van je laatste dag in deze zuidelijke metropool voordat je afscheid neemt van Vietnam.

[/vc_column_text][/toggle][/toggles][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Hotels

Houd er rekening mee dat de accommodaties in deze lijst alleen ter referentie zijn. Afhankelijk van de beschikbaarheid en jouw voorkeur kunnen deze worden gewijzigd.

NachtBestemmingAccommodatieKwaliteit
1HanoiQuoc Hoa Hotel★★★☆☆
2Hanoi – Lao CaiNachttrein naar Lao Cai
3SapaChapa Dew Boutique Hotel★★★☆☆
4Lao Cai – HanoiNachttrein naar Hanoi
5Lan Ha BayPeony Cruise★★★★☆
6Tam Coc, Ninh BinhTam Coc Bungalow★★★☆☆
7Hanoi/Ninh Binh – Dong HoiNachttrein naar Dong Hoi
8Phong NhaPhong Nha Riverside Homestay★★★☆☆
9 – 10HueHue Midtown Hotel★★★☆☆
11 – 12Da NangSofia Boutique Hotel★★★☆☆
13Hoi AnThuy Duong 3 Hotel★★★☆☆
14Ho Chi Minh CityGK Central Hotel★★★☆☆
15Cat Tien National ParkCamping | Homestay
16 – 17Ho Chi Minh CityGK Central Hotel★★★☆☆

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Inbegrepen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

 • Alle accommodaties die in het dagprogramma vermeld staan
 • Treinreis
 • Transfers in airco auto/bus
 • Engels sprekende gids
 • Maaltijden zoals vermeld in het dagprogramma (O: Ontbijt; L: Lunch; D: Diner)
 • Alle toegangsprijzen en reisvergunningen vermeld in het dagprogramma
 • Alle activiteiten vermeld in het dagprogramma
 • 24/7 hotline ondersteuning

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Exclusief

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

 • Vietnam visum (meer informatie hier)
 • Internationale vluchten van en naar Vietnam
 • Reisverzekering
 • Persoonlijke uitgaven
 • Drankjes

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Video

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

FAQ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Betalingen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Over Vietnam

Heb je een visum nodig voor Vietnam?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven