Waarom Local Vietnam

We zijn ervan overtuigd dat we jou een geweldige ervaring kunnen bieden met onze combinatie van hoge kwaliteit activiteiten met geweldige service.

Deskundig team

Ons deskundig team bestaat uit een Vietnamese reisblogger en ervaren reizigers wonend in Vietnam, met veel kennis van hun bestemmingen. We zitten niet hele dagen op kantoor, wij zijn ook reizigers, dus we begrijpen jouw behoeften.

Lokale ervaring

Onze tours bevatten veel contact met de lokale bevolking, de cultuur en het ontdekken van prachtige ongerepte natuur.

20+ bestemmingen

Wij bieden activiteiten op meer dan 20 bestemmingen; populair en buiten de gebaande paden. We zijn altijd bezig met het vinden van nieuwe unieke plekken.

Duurzaam en verantwoord

Wij voelen ons verantwoordelijk om de druk die het toerisme op de natuurlijke en sociale omgeving van onze bestemmingen uitoefent, te verminderen. Onze missie is om steeds meer duurzaamheid in onze bedrijfsprocessen te brengen.

Ervaring

Het bedrijf is mede opgericht door één van de grotere Vietnamese reisbloggers in Vietnam. Zij heeft jarenlange ervaring, met het runnen van verschillende reisgerelateerde bedrijven in Vietnam en weet meer dan wie dan ook over unieke bestemmingen in dit land.

Scroll naar boven

Belangrijke mededeling: Tijdens de Tet-vakantie (8-14 feb) zijn we beperkt bereikbaar. Nieuwe aanvragen worden de eerste week na de vakantie behandeld. Reizigers die in deze periode reizen, ontvangen gewoon ondersteuning. Lees hier meer over.