[divider line_type=”No Line” custom_height=”35″]

Hoe werkt het vervoer in en naar Vietnam? Je hebt een uitgebreid wegennetwerk van het uiterste noorden tot het uiterste zuiden en een breed scala aan verschillende vervoersmogelijkheden. Je kunt binnen Vietnam reizen met de auto, motor, bus, trein en vliegtuig tussen bestemmingen.

vliegticket Vietnam

Vliegtickets naar Vietnam

Moet ik naar Hanoi of Ho Chi Minh vliegen? Zijn er rechtstreekse vluchten naar Vietnam? En lees de tips hoe je goedkope vliegtickets kan boeken!

Vietnam binnenlandse vluchten

Binnenlandse vluchten

Met welke maatschappij kan ik het beste vliegen? Waar kan ik de goedkoopste vliegtickets kopen voor een binnenlandse vlucht? Welke steden hebben een vliegveld?

Bus reis in Vietnam

Reizen met de bus

De goedkoopste manier van reizen door Vietnam is met de bus. Je kan met nachtbussen reizen zodat het je geen dag kost en je kan een “open bus ticket” kopen.

Vietnam trein reizen

Trein reizen

Een complete uitleg hoe je met de trein kan reizen in Vietnam, waar je de kaartjes kan kopen, stations, nachttreinen en de verschillende klassen.

Motor huren of kopen in Vietnam

Motor huren of kopen

Wil je een motor in Vietnam kopen of huren? Wat zijn de mogelijkheden, regels en kosten? Waar kan ik een motor (ver)kopen en huren? Waar moet ik op letten?