Mai Chau tours

Mai Chau ligt in een landelijke vallei met torenhoge kliffen, unieke cultuur en relaxte sfeer. De populairste tours in Mai Chau zijn de fietstochten door de rijstvelden en lokale minderheidsdorpjes. Andere Mai Chau tours gaan de omgeving in. Zo is er een gigantisch meer die je kunt bezoeken, een waterval, een lokale markt en een indrukwekkende bergpas.

De beste Mai Chau tours zijn dagtrips naar Pu Luong Nature Reserve. Wanneer je meer tijd hebt is het aan te raden om hier ook één nacht te verblijven. Pu Luong is een paradijs wat nog niet ontdekt is door het massa toerisme. Je vind hier schitterende rijstvelden met bamboe waterraden, lokale minderheidsdorpjes en dichte jungle. De beste manier om dit Nature Reserve te verkennen is met een trekking.

Over Mai Chau tours

Wat is het leukste om te doen in Mai Chau?
De leukste activiteit in Mai Chau is fietsen door de vallei, langs rijstvelden en dorpjes van lokale etnische minderheden. De beste dagtrip die je kunt doen vanuit Mai Chau is naar het Pu Luong Nature Reserve.

Kan ik vanuit Mai Chau direct door naar Ninh Binh?
Ja, er zijn tegenwoordig directe bussen van Mai Chau naar Ninh Binh.

Kan ik zelf van Ninh Binh naar Pu Luong?
Er zijn geen goede verbindingen tussen het natuur reservaat en Ninh Binh. Dit is alleen mogelijk per tour of privé vervoer.

Kan ik zelf van Mai Chau naar Pu Luong reizen?
Tussen Mai Chau en Pu Luong rijden geen bussen. Je kunt hier alleen komen per motor, tour of auto met chauffeur.

Wat is leuker, Mai Chau of Pu Luong Nature Reserve?
Mai Chau is een vlakke vallei, waar je heerlijk kunt fietsen door de omgeving. Er zijn genoeg accommodaties en er zijn tal van bezienswaardigheden om Mai Chau heen. Pu Luong is een bergachtig gebied met terrasvormige rijstvelden en afgelegen dorpjes van etnische minderheden. Pu Luong is duidelijk unieker en mooier, maar dit kun je heel goed combineren met Mai Chau.

Scroll naar top

COVID update:

Ontvangt een melding wanneer de grenzen in Vietnam opengaan voor toeristen + gratis Vietnam eBook!

Schrijf je in voor de update