Ha Giang loop tour met de motor 4 dagen

 • De Ha Giang loop per motor is de beste ervaring die je kunt doen in Vietnam
 • Verken de meest afgelegen en autentieke minderheidsdorpen
 • De meest indrukwekkende uitzichten op de bergen en passen in Zuidoost-Azië
 • Lokale ervaring met verblijf in een homestay en eten in lokale restaurants

Beschikbaarheid opvragen

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Hidden
Hidden

De Ha Giang loop per motor in 4 dagen is de meest epische ervaring die je kunt doen in Vietnam. Verken de meest authentieke lokale minderheidsdorpen, waar je teruggaat in de tijd. Geniet van de meest dramatische uitzichten op bergen in heel Zuidoost-Azië.

Wat kun je verwachten

Opties om in Ha Giang te komen

Via Local Vietnam heb je 4 opties om in Ha Giang te komen:

1. Homestay pakket + 1 dag – [aanbevolen] – Vertrek vroeg in de ochtend de dag voordat de Ha Giang loop begint naar Ha Giang per luxe limousine minibus. In plaats van in Ha Giang City, kom je in de middag aan in een lokaal authentiek dorpje net daarbuiten. Je hebt de middag de tijd om het dorpje te verkennen, inclusief een wandelroute met verschillende uitzichtpunten over het dorp en rijstvelden in de omgeving. Het dorpje is van de Thai-minderheid, die in huizen op palen leven. Je overnacht in een homestay in dit dorp waar je de volgende dag opgehaald wordt voor de Ha Giang loop.

Overnachting is in een dorm kamer (slaapzaal): Voor privé kamer neem graag contact op.

2. VIP Bus: Busreizen kunnen vermoeiend zijn. Voor een paar euro meer heb je een luxe VIP bus, met stoelen die  bijna twee keer zo groot zijn als de normale bus en massage standen.

3. Normale slaapbus

4. Regel zelf vervoer naar Ha Giang – Als je vanaf een andere stad naar Ha Giang reist kun je dit zelf regelen of van te voren met ons contact opnemen.

Dag 1: Ha Giang- Hemelpoort- Quan Ba ​​pass-yen Minh – Vuong-paleis – Dong Van

Deze Ha Giang motor loop tour begint in Ha Giang City. Na het ontbijt wordt je opgehaald om te beginnen aan een prachtige reis achter op de motor van een ervaren gids. Op deze dag rijden we 155 km en gaan we ongeveer 1 uur lopen. Tijdens de hele reis kun je etnische minderheden ontmoeten en hun levensstijl zien. Onderweg hebben we voldoende tijd om op prachtige plekken te stoppen om een ​​foto te maken of gewoon van het landschap te genieten.

De hemelpoort of Quan Ba Heaven’s Gate is de eerste stop ter hoogte van 1500 meter. Het uitzicht is geweldig. In Quan Ba ​​zie je de beroemde tweelingbergen. Daarna zullen we lunchen in een klein restaurant in Yen Minh.

Ga verder met de motor loop door Ha Giang over de Tham Ma Pass en door de prachtige Sung La valei en stop 15 km ten westen van Dong Van om het Hmong-paleis te bezoeken dat het lokale volk voor hun eigen koning heeft gebouwd.

We bereiken Dong Van rond 17.00 uur. Je verblijft in een hotel en dineert. Dong Van is een rustig dorp dat leuk is om rond te lopen.

Dag 2: Dong Van – Chinese grens – vlag toren – Ma Pi Leng pass – Meo Vac

Wanneer je op zondag in Dong Van verblijft heb je het geluk om de lokale markt te bezoeken waar bergstammen uit de hele omgeving naar toe komen om lokale producten en vee te verkopen.

Na het ontbijt en eventueel een bezoek aan de markt gaan we naar de vlaggenmast en de Chinese grens. De vlaggenmast staat op het meest noordelijke punt van Vietnam en biedt een geweldig uitzicht over de omgeving van beide Vietnam en China.

Het uitzicht wordt alleen maar beter wanneer je over de koning der bergpassen van Vietnam rijdt. De Ma Pi Leng-pas heeft het beste en meest indrukwekkende uitzicht wat Vietnam te bieden heeft. Geniet van gigantische bergen, stijlen kliffen en een zigzaggende weg die kronkelt langs de bergen. Onderweg zijn er genoeg plekken om te stoppen en foto’s te maken.

Aankomst om 17.00 uur verblijven we in de stad Meo vac.

Dag 3: Meo Vac – Long phin – Mau Due -Du Gia – Watervallen

Vandaag rijden we 100 km naar Mau Due en Du Gia! Hier zien veel terras rijstvelden, kleine authentieke dorpjes en lokale inwoners. Deze weg gaat ook door een prachtig landschap van bergen.

Om 13.00 uur komen we aan in Du Gia, bij een lokale familie van de minderheidsbevolking. Daarna wandelen we 2-3 uur om dorpjes en een prachtig uitzicht te zien! En bij mooi weer zullen we zwemmen in de watervallen van Du Gia Village, een van de meest watervallen in Hà Giang,

Overnachting met homstay.

Dagen 4: Du Gia – Bac me – Ha Giang

De laatste dag van de motor loop tour ga je meer rijstterrassen zien en maak een korte trekking! Bezoek de lokale witte Mong familie en zie veel verschillende uitzichten!

Om 17.00 uur zijn we terug in Ha Giang. We nemen je mee naar een homestay en je kunt een douche nemen voordat je de bus terug naar Hanoi neemt.Boekingsinformatie

Planning

 • Start activiteit: Ha Giang City rond 8:00 uur.
 • Einde activiteit: Ha Giang City rond 17:00 uur.

Inclusief

 • Engels sprekende gids/mototrijder
 • Alle maaltijden (Ontbijt, lunch en avondeten; behalve ontbijt op de eerste dag en avondeten op de laatste dag)
 • Water
 • Accommodatie (homestays; lokale ervaring!)
 • Motor
 • Benzine
 • Entree geld

Exclusief

 • Persoonlijke uitgave en fooi
 • Anderen uitgave niet genoemd in de tour
 • Vervoer van Hanoi naar Ha Giang

Wat mee te nemen

 • Camera
 • Goede loopschoenen
 • Geld voor eigen uitgaven
 • Bescherming tegen de zon (hoed / zonnebrandcrème) of regen (regenjas) – Tip: bekijk weersvoorspelling
 • Kleding en toiletartikelen voor 4 dagen en 3 nachten
 • Handige tas/backpack die achterop de motor kan

Aanvullende informatie

 • Bevestiging: Direct na het boeken ontvang je een bevestiging. Binnen 3 werkuren ontvang je een voucher per e-mail. Als je je voucher niet hebt ontvangen, controleer de Spam of meld het ons via e-mail of chat.
 • Voucher: Bewaar een digitale voucher op jouw telefoon. Als duurzaam bedrijf willen we je vragen de voucher niet te printen.
 • Reisschema: Het reisschema kan wijzigen afhankelijk van het weer en andere omstandigheden.
 • Ophalen: Arriveer 10 minuten voor vertrek in de lobby van het hotel. Wees geduldig bij gedeelde/groep tours in geval van onvoorziene vertragingen langs de ophaalroute.
 • Annulering: Bekijk de annuleringsvoorwaarde hier.

FAQ

Wat moet ik doen met al mijn bagage? 
Je kunt je grote bagage achterlaten op kantoor in Ha Giang City of in je hotel in Hanoi en alleen je noodzakelijke spullen meenemen. Geen probleem om rugzakken mee te nemen op de motor. Ze bevinden zich achterop de motor, dus je hoeft hem niet vast te houden. Koffers zijn niet mogelijk op de motor.

Wat is de kwaliteit van de accommodatie in de tour?
Ha Giang is niet ontwikkeld voor toerisme, wat betekent dat je meestal in eenvoudige homestays zult verblijven. Een zeer authentieke ervaring, maar ook geen luxe. Alle accommodaties hebben een privékamer en warme douches.

Hoe veilig is een motortour in Ha Giang?
Er is weinig verkeer in Ha Giang, maar de wegen slingeren door bergpassen en soms van slechte kwaliteit. Maar de gidsen op de motor (Easy Riders) zijn professionele chauffeurs die deze reis talloze keren hebben gedaan. Ze kunnen jouw veiligheid garanderen en je zonder zorgen van een geweldige ervaring laten genieten.

Kan ik zelf motor rijden?
Het is mogelijk om de Ha Giang-lus zelf met de motor te rijden, echter bieden wij niet deze mogelijkheid om de volgende reden: officieel is het illegaal om een ​​motor te besturen zonder een Vietnamees motorrijbewijs in Vietnam; dit betekent ook dat jouw verzekering je niet volledig dekt in een geval van een ongeluk. Als je niet veel ervaring hebt of als je niet een zelfverzekerde bestuurder bent, raden we je niet aan om zelf te rijden.

Is er een minimumleeftijd?
Richtlijnen voor minimumleeftijd bestaan, maar het is belangrijker dat kinderen zelfverzekerd zijn en passen achterop de motor. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Is de route vastgesteld?
Je kunt met de gids praten als je iets wilt veranderen in de Ha Giang loop. De gids kan het plan wijzigen binnen de mogelijkheden van tijd, weer en afstand.

Hoe zit het met het weer? Kan ik de Ha Giang loop het hele jaar door doen?
Het weer in de bergen kan moeilijk te voorspellen zijn, maar zelfs als het regent kun je nog steeds de Ha Giang motor loop volgen. Jouw bagage wordt beschermd tegen regen met een regenhoes. Zelfs als het weer niet perfect is, is deze reis nog steeds een van de beste ervaringen die je kunt doen in Vietnam.

Hoeveel dagen is het het beste om de Ha Giang loop te volgen?
Ha Giang is de meest indrukwekkende regio in Vietnam. Je vindt hier de mooiste bergen en de meest autentieke minderheidsdorpen. Je zult hier spijt krijgen als je te kort gaat; hoe langer hoe beter. Maar Ha Giang is niet ontwikkeld voor toerisme, dus dit betekent ook dat accommodaties en restaurants erg basic zijn. Dit geeft een meer authentiek gevoel, maar kan ook sommige mensen uit hun comfortzone halen.

Voor algemene vragen over betalingen, boekingen, annuleren en wijzigen kun je terecht in ons helpcentrum.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ha Giang loop tour met de motor 4 dagen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven