Kajakken en wandelen in Dalat

  • 8,5 km gematigde wandelingen door dennenbos
  • Geniet van kajakken over het Tuyen Lam-meer; het mooiste meer in de omgeving van Dalat
  • Ophalen en overbrengen in de stad
  • Geniet van een picknicklunch en tijd om te zwemmen
Category:

Een reis naar de centrale hooglanden van Vietnam zou niet compleet zijn zonder de prachtige jungles en meren in dit gebied te verkennen. Er gaat niets boven het adembenemende uitzicht op bergen en bossen en de kalmte van Tuyen Lam-meer. Ga te voet diep de jungle in en kajak door kleine rivieren die uitkomen in het meer.

Wat kun je verwachten

De dag wandelen en kajakken in Dalat begint met een korte transfer van 15 minuten. Je gaat omhoog van 1500 meter naar de bergrug die kronkelt tussen 1.650 en 1.700 meter. De weg omhoog is steil om te beginnen en beide kanten van het pad zijn bezaaid met bomen. De beloning voor deze steile klim naar boven is een fantastisch uitzicht over de stad en de omgeving, met een prachtig uitzicht op de Langbian-berg in het noorden.

Deze wandeling van 8,5 km gaat omhoog langs een jungle omzoomde bergrug net ten zuiden van de stad. Dit pad leidt naar het meer waar de kajaks zich bevinden. Je wordt getrakteerd op een picknicklunch, bereid door de gids, waarbij je profiteert van de vele groenten en fruit die in de regio Dalat worden geteeld.

Na de lunch verken je het uiteinde van het meer door te kajakken en breng je de rest van de dag door met het verkennen van de vele inhammen en geheime plekken. Het gebied staat ook bekend als de meest populaire plek in Vietnam om vogels te spotten.

Deze tour kan worden gedaan door mensen met bijna alle fitnessniveaus. Een geweldig dagje uit voor degenen die graag op het water zijn. Er is ook tijd om te zwemmen in het meer.

Jouw wandel- en kajaktocht in Dalat eindigt nadat je bent teruggebracht naar jouw hotel in Dalat.