[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Overzicht

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Ga mee op deze ongelooflijke half-S-vormige roadtrip die je naar alle erfgoedlocaties van Hanoi tot Hoi An leidt. Deze rondreis brengt je door het verbazingwekkende landschap van Ha Long Bay. Verken de de oude culturen en adembenemende omgeving van Ninh Binh. Ontdekt de adembenemende  grot- en bergsystemen in Phong Nha. Vervolg je avontuur naar Hue, de oude hoofdstad van Vietnam in de 18e eeuw met zijn unieke oosterse charme en historische kenmerken voordat je uitkomt in Hoi An, een sfeervol oude havenstadje in het midden van Vietnam.

Duur: 9 dagen en 8 nachten
Vertrek: Hanoi
Route: Hanoi – Ha Long Bay – Ninh Binh – Phong Nha – Hue – Hoi An[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”8524″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Dagprogramma

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][toggles style=”default”][toggle color=”Default” title=”Dag 1: Hanoi City Tour (L)”][vc_column_text]Je avontuur begint met een volledige dag Hanoi ontdekken – de 1000-jarige hoofdstad van Vietnam. Verken Hanoi met een bezoek aan Ho Chi Minh Mausoleum en One Pillar Pagoda en vervolgens de Tempel van de Literatuur; de eerste universiteit in Vietnam gebouwd in de 11 eeuw.

Ga ‘s middags verder met je ontdekking met Museum of Ethology om meer te weten te komen over de mensen en culturen van de 54 etnische groep van Vietnam. Sluit de dag af met een wandeling rond het Hoan Kiem-meer en de Ngoc Son-tempel op een klein eilandje in het midden van het meer.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 2: Hanoi – Ha Long Bay – Ninh Binh (O/L)”][vc_column_text]Zeg vaarwel tegen Hanoi met een 3 uur durende transfer naar Halong Bay. Bij aankomst start je eendaagse Halong Bay-avontuur.

Vaar tijdens de lunch door de baai en breng een bezoek aan de Thien Cung-grot – de mooiste grot in de baai met verbazingwekkende stalactieten en stalagmieten.

Daarna is het tijd om te zwemmen of kajakken voordat je terug naar de haven vaart.

Sluit de dag af met transfer naar Ninh Binh met een rit van 3 uur.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 3: Ninh Binh – Hoa Lu – Mua Cave – Tam Coc – Nachttrein naar Dong Hoi (O/L)”][vc_column_text]Vandaag de kans om Hoa Lu – de oude hoofdstad van Vietnam in de 10e eeuw – te zien en meer te weten te komen over de heroïsche geschiedenis van Dinh en Le Dynasties.

Klim vervolgens de berg op bij de Mua-grot om een panoramisch uitzicht te krijgen over het hele gebied met bergen, weelderige rijstvelden en rivieren.

Spring na de lunch op een 1,5 uur durende boottocht in Tam Coc, om het landschap van deze zogenaamde “Halong Bay op het land” te bewonderen. Na de boot, ga op de fiets voor een kort fietsavontuur om meer te zien van het platteland van Ninh Binh.

Na het avondeten maak je je klaar voor een nachttrein naar Dong Hoi voor je volgende avontuur.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 4: Phong Nha Cave – Dark Cave (L)”][vc_column_text]Kom vroeg in de ochtend aan in Dong Hoi en transfer naar de iconische Dark Cave op een rit van 1 uur in Phong Nha – Ke Bang National Park.

Dit is een avontuurlijke grot, met tokkelen, modderbaden, zwemmen, enz.

Een authentieke Vietnamese lunch wordt bereid in een lokaal restaurant.

Na de lunch ga je verder met de Phong Nha Cave. Ga mee op een rit van 25 minuten naar de grot op een traditionele drakenboot. Begin na het varen de grot te voet te verkennen. Deze grot is beroemd om zijn spectaculaire rotsformaties en heeft daarom verschillende legendarische namen gekregen.

Transfer terug naar Phong Nha later in de middag.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 5: Phong Nha eigen gelegenheid (O)”][vc_column_text]Vandaag is het tijd om Phong Nha op eigen gelegenheid te ontdekken. Je kunt deelnemen aan een fietstocht om de rust van de landelijke omgeving te verkennen of gewoon rondlopen en ontspannen.[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 6: Phong Nha – DMZ – Hue (O/L)”][vc_column_text]Begin de dag met een transfer naar Hue. Breng een bezoek aan de Vinh Moc tunnels, een tunnelcomplex in de gedemilitariseerde zone (DMZ). De tunnels werden gebouwd om Vietnamese families te beschermen tegen de intense bombardementen in het gebied tijdens de beruchte Vietnam-oorlog. Meer dan 600 mensen woonde hier, terwijl 17 baby’s werden geboren in deze tunnels tussen de jaren 1965 en 1972.

Na de lunch bezoek je de Mine Action bezoekerscentrum in Dong Ha. Hier leer je over de nawerkingen, zelfs toen de oorlog al lang voorbij was.

Keer vroeg in de middag naar Hue en ontdek de Thien Mu-pagode die aan de oever van de befaamde Perfume River ligt. Thien Mu staat bekend als het hoogste boeddhistische heiligdom in Vietnam met 7 rijen die indrukwekkend door de hemel van Centraal Vietnam snijden, elke verdieping vertegenwoordigt een stap tijdens het proces van verlichting.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 7: Hue City Tour & Strand bezoek (O/L)”][vc_column_text]Begin na het ontbijt je Hue-stadsontdekking met een eerste bezoek aan de Imperial Citadel. Deze site is een van de meest historische overblijfselen in Hue die werd gebouwd door King Gia Long.

De volgende is Minh Mang Tomb. Dit graf is bijzonder in de manier waarop de architectuur naadloos aansluit op het omliggende landschap.

Gevolgd door, transfer naar het plaatselijke strand om te genieten van de rust en ontspanning, vooral bij zonsondergang. Dit verborgen juweeltje is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 8: Hue – Hoi An (O/L)”][vc_column_text]Geniet van de laatste momenten in Hue voordat je naar Hoi An gaat, de oude stad vol charme en schoonheid.

Bij aankomst, tijd om Hoi An op jouw eigen gemak te ontdekken. Je kunt door de oude wijk lopen en enkele winkels bezoeken, of ronddwalen om getuige te zijn van het dagelijkse leven.

[/vc_column_text][/toggle][toggle color=”Default” title=”Dag 9: Fietsen in Hoi An”][vc_column_text]De laatste dag van de reis wordt besteed aan een leuk en gemakkelijk fietsavontuur. Het begint in het hart van de oude stad en gaat richting het kruidendorp Tra Que, waar je te zien krijgt hoe de meest verse en beste biologische groenten worden geplant langs een rustige rivier.

Maak een boottochtje in een traditionele mandboot door de kokospalmen en mangroven.

[/vc_column_text][/toggle][/toggles][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Hotels

Houd er rekening mee dat de accommodaties in deze lijst alleen ter referentie zijn. Afhankelijk van de beschikbaarheid en jouw voorkeur kunnen deze worden gewijzigd.

Nacht Bestemming Accommodatie Kwaliteit
1 Hanoi Quoc Hoa Hotel ★★★☆☆
2 Ninh Binh Thuy Anh Hotel ★★★☆☆
3 Ninh Binh – Dong Hoi Nachttrein naar Dong Hoi
4 – 5 Phong Nha Son Doong Bungalow ★★★☆☆
6 – 7 Hue Midtown Hotel Hue ★★★☆☆
8 Hoi An Thuy Duong 3 Hotel ★★★☆☆

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Inbegrepen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

 • Alle accommodaties die in het dagprogramma vermeld staan
 • Treinreis
 • Transfers in airco auto/bus
 • Engels sprekende gids
 • Maaltijden zoals vermeld in het dagprogramma (O: Ontbijt; L: Lunch; D: Diner)
 • Alle toegangsprijzen en reisvergunningen vermeld in het dagprogramma
 • Alle activiteiten vermeld in het dagprogramma
 • 24/7 hotline ondersteuning

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Exclusief

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

 • Vietnam visum (meer informatie hier)
 • Internationale vluchten van en naar Vietnam
 • Reisverzekering
 • Persoonlijke uitgaven
 • Drankjes

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Video

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

FAQ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Betalingen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Over Vietnam

Heb je een visum nodig voor Vietnam?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar top

COVID update:

Ontvangt een melding wanneer de grenzen in Vietnam opengaan voor toeristen + gratis Vietnam eBook!

Schrijf je in voor de update