Vietnam vliegveld ophaal- & wegbreng service

Maak gebruik van deze Vietnam vliegveld ophaal en/of wegbreng service voor een vlekkeloze aankomst of vertrek! Een chauffeur haalt je op van één van de onderstaande vliegvelden of van een adres in de stad. Vietnam privé-luchthaventransfer wordt vaak gezien als het meest ideale vervoermiddel om naar vliegveld of van vliegveld naar jouw hotel te komen. Je hoeft zich geen zorgen te maken over jouw bagage, te maken hebben met taxi’s die te veel in rekening brengen of openbaar vervoer dat kan worden vertraagd.

Boek vliegveld ophaal- & wegbreng service

Binnenkort weer beschikbaar!

Hoe werkt het

Stap 1: Boek jouw wegbreng of ophaal service via het formulier.

Stap 2: Ontvangt een bevestiging en contactinformatie van de chauffeur.

Stap 3: Chauffeur wacht op je op het vliegveld met een naamboordje of haalt je op in de stad

Stap 4: Je wordt afgezet bij het vliegveld of de gewenste locatie in de stad.

Opties

Geniet van een probleemloze reis van het vliegveld naar de stad door van tevoren een luchthaventransfer te boeken. Bij aankomst geniet je  van de exclusiviteit van een privévoertuig met jouw eigen professionele chauffeur die je ophaalt van de aankomsthal of het hotel voordat je naar jouw bestemming wordt gebracht.

Boeken

  • Ophalen bij het vliegveld: Selecteer de aankomstdatum van de vlucht bij het boeken. Als jouw vlucht op 3 april tussen 12:00 uur en 23:59 uur aankomt, selecteer je 3 april.
  • Ophalen bij het hotel: Zorg dat je 3 uur van tevoren arriveert bij internationale vertrekken en 2 uur van tevoren voor binnenlandse vertrekken. Bekijk de tabel met reistijden om te zien hoe lang het rijden is tussen vliegveld en centrum. De chauffeur is niet verantwoordelijk als je jouw vlucht mist
  • Belangrijk: Baby’s en kinderen moeten worden opgenomen in het aantal passagiers

Voertuig opties

  • Standaard sedan: maximaal 4 personen
  • Standaard MPV / SUV: maximaal 7 personen
  • Standaard busje: maximaal 16 personen

Ophaalprocedure

Vliegveld naar hotel

  • Locatie: Uw chauffeur wacht op u bij uw aankomstpoort inclusief een bord met uw naam erop
  • De bestuurder wacht tot 2,5 uur na de landing
  • Stuur voor langere vertragingen een e-mail / bericht om de beschikbaarheid van de bestuurder te controleren

Hotel naar vliegveld

  • Wacht 15-20 minuten in de lobby van je hotel

Reistijden vliegveld – centrum

 

 

Voordelen van privé-luchthaventransfer in Vietnam

Met een luchthaventransfer word je opgehaald bij jouw hotel en direct naar de terminal van de luchthaven gebracht. Of, als je op de luchthaven aankomt, brengt de luchthaventransfer je rechtstreeks naar de deur van jouw hotel. Elke luchthaven in Vietnam heeft een luchthaventransfer beschikbaar, waaronder Hanoi (Noi Bai Airport), Ho Chi Minh City (Tan Son Nhat), Da Nang en Dalat (Lien Khuong). Je bent snel onderweg, vooral als je een Vietnam vliegveld ophaal- & wegbreng service hebt gereserveerd.

Luchthaventransfers zijn niet alleen beschikbaar van stad naar vliegveld en vliegveld naar stad, maar ze kunnen je ook rechtstreeks naar een andere stad brengen, zodat je geen extra nacht hoeft door te brengen voordat je naar je eindbestemming gaat. Er zijn bijvoorbeeld transfers van de luchthaven van Hanoi rechtstreeks naar Sapa of Ninh Binh!

Scroll naar boven

Belangrijke mededeling: Tijdens de Tet-vakantie (8-14 feb) zijn we beperkt bereikbaar. Nieuwe aanvragen worden de eerste week na de vakantie behandeld. Reizigers die in deze periode reizen, ontvangen gewoon ondersteuning. Lees hier meer over.