Spoedaanvraag Visum Vietnam

Ben je jouw visum voor Vietnam vergeten aan te vragen? Of heb je jouw visum niet op tijd ontvangen?

Geen zorgen, in zulke gevallen biedt een spoedaanvraag voor een Vietnam visum uitkomst. Dit is een essentiële optie voor reizigers die zich realiseren dat ze op het laatste moment nog een visum nodig hebben of wanneer er vertraging is bij de verwerking van een standaard e-visa aanvraag.

Wanneer dien je een spoedaanvraag in?

Iedereen met een Nederlands of Belgisch paspoort die naar Vietnam wil reizen, moet vooraf een visum regelen; dit kan niet bij aankomst. Vietnam faciliteert het e-visa systeem, waarmee je via de officiële website van de Vietnamese immigratiedienst zelf een e-visa kunt aanvragen. De standaard verwerkingstijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen. Het is daarom cruciaal om ruim van tevoren een e-visa aan te vragen. Maar in de volgende situaties kan een spoedaanvraag noodzakelijk zijn:

 • Je hebt een vlucht naar Vietnam op korte termijn en bent vergeten een e-visa aan te vragen.
 • Je e-visa is nog niet verwerkt, mogelijk door een late aanvraag of door niet gerekend te hebben met weekenden of officiële Vietnamese feestdagen.
 • Er was een fout in je oorspronkelijke aanvraag, wat voor vertraging zorgt. Let op: correcties in de aanvraag nemen minstens 3 werkdagen in beslag.

In deze gevallen is een spoedaanvraag voor een Vietnam visum de oplossing.

Hoe snel is een spoed visumaanvraag?

De snelheid van een spoedaanvraag varieert:

 • 4 uur – Dit is de snelste optie, beschikbaar tijdens werkdagen (niet in het weekend), en alleen tussen 8:00 en 16:00 uur.
 • 1 dag – Alleen werkdagen tussen 8:00 en 16:00 uur.

Wat zijn de kosten?

SpoedoptieKosten
4 uur$110 USD
1 dag$100 USD

Ter vergelijking, een e-visa via de officiële website kost $25 USD en heeft een verwerkingstijd van 3 tot 5 werkdagen.

Hoe werkt het?

 1. Gebruik het formulier hieronder: Vul je vluchtgegevens in. Luchtvaartmaatschappijen vragen al om een visum, daarom kijken wij naar wanneer je vertrekt met het vliegtuig en niet naar wanneer je aankomt in Vietnam.
 2. Controle: Een expert van Local Vietnam beoordeelt of de aanvraag haalbaar is.
 3. Contact via WhatsApp: Een visumexpert van Local Vietnam neemt contact met je op via WhatsApp om te bevestigen of de spoedaanvraag mogelijk is. De betaling dient vooraf te worden voldaan.
 4. Delen van de gegevens: Zorg dat je een foto van je paspoort en pasfoto gereed hebt om te delen zodra wij de aanvraag hebben geaccepteerd.
 5. Ontvang het e-visa: Wij sturen het e-visa naar je toe zodra het is verwerkt. Indien mogelijk, probeer het visum uit te printen (hoewel dit geen officiële vereiste is).

Voorwaarden

 • Na onze bevestiging dat de aanvraag mogelijk is, dient de betaling vooraf te worden voldaan.
 • Het is niet mogelijk om wijzigingen aan te brengen nadat de aanvraag is ingediend.
 • Er is geen mogelijkheid tot terugbetaling na het indienen van de aanvraag.

Vietnam met spoed aanvragen

Vluchtgegevens

DD slash MM slash JJJJ

Contactinformatie

Naam(Vereist)
Bevestiging en Voorwaarden(Vereist)

Scroll naar boven

Belangrijke mededeling: Tijdens de Tet-vakantie (8-14 feb) zijn we beperkt bereikbaar. Nieuwe aanvragen worden de eerste week na de vakantie behandeld. Reizigers die in deze periode reizen, ontvangen gewoon ondersteuning. Lees hier meer over.