Jungle fever wandelen & kamperen 2 daagse tour

  • Mooi landschap in dennenbos en dichte jungle
  • Camping aan het meer met vreugdevuur
  • Ophalen, transfer en maaltijden zijn inbegrepen
Bestemming:

Beschikbaarheid opvragen

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Hidden
Hidden

In deze tweedaagse kampeer- en wandeltocht keer je terug naar de basis en geniet je ten volle van de prachtige natuur rondom Dalat. Je kampeert naast een prachtig meer. De paden zijn gematigd en duren ongeveer 4 tot 5 uur. De tweede dag ga je diep de jungle in met een kans om wilde gibbons te zien.

Wat kun je verwachten

Dag 1: Welkom in de jungle

‘S Ochtends wordt je opgehaald bij jouw hotel en rijd je ten zuiden van Dalat. De rit gaat over schilderachtige schilderachtige wegen naar de Razorback Trailhead, waar je je reis begint.

Het eerste deel van het pad neemt je mee van 1500 meter tot 1700 meter en biedt een fantastisch uitzicht op Dalat en de Langbiang-berg in de verte.

Eenmaal op de noklijn rolt het pad zonder al te veel hoogteverschillen en neemt je mee door prachtige delen van de jungle. Wanneer je de kruising van het pad bereikt die naar het meer leidt, is er een tussenstop voor rust en lunch.

Daal na de lunch langzaam af van de bergkam naar het meer beneden. Het pad blijft in de jungle tot bijna het einde, waar je een kleine open plek met dennenbos in gaat dat langs de rand van het meer ligt. Dit is waar je kamp is voor de nacht en wandelaars zijn vrij om te zwemmen, of gewoon te ontspannen tot het avondeten.

Dag 2: Jungle fever track

Na het ontbijt begin je aan een trekking door het dennenbos bij het meer. Na een tijdje is er een grote verandering in landschap, van dennenbos tot dichte jungle. Loop over de glooiende heuvels langs wijnstokken, enorme bomen, terwijl je geniet van de koele junglebries. Als je geluk hebt, zie je misschien een wilde orchidee in bloei of een troep wilde gibbons. De jungle trek gaat verder tussen Elephant Mountain en een andere piek in het gebied.

Geniet van het zien van kleine minderheidsboerderijen die overal in de vallei zijn. Na de lunch en rust, ga je verder door de vallei tot een noklijn die je naar het kippendorp volgt.

In het Chicken Village word je opgehaald en teruggebracht naar je hotel in Dalat.

Boekingsinformatie

FAQ

Voor algemene vragen over betalingen, boekingen, annuleren en wijzigen kun je terecht in ons helpcentrum.

Scroll naar top

Neem contact op

Wat is jouw vraag?