Luxe Mekong Delta-cruise 3 dagen (My Tho – Cai Be – Vinh Long – Can Tho)

  • Geniet van een luxe cruise door de Mekong Delta
  • Bezoek de Cai Rang drijvende markt, de grootste drijvende markt in de Mekong
  • Verken de delta per fiets en kleine roeiboot

Vaar met een luxe cruise door de Mekong Delta. Bezoek de indrukwekkendste drijvende markt; Cai Rang. Fiets en maak een roeiboot tocht om de Mekong Delta te verkennen.

Wat kun je verwachten

Dag 1: My Tho – Cai Be (lunch, diner)

10:00: Aan boord van de luxe Mekong Delta cruise in My Tho, met een welkomstdrankje en inchecken in jouw hut.

Bezoek een eiland met een kleine boottocht. Je kunt over het eiland lopen, lokaal fruit proberen en de ambachtelijke productie van de lokale bevolking zien.

Vervolgens maak je een korte sampan-rit over kleine kanaaltjes in de schaduw van palmbomen.

Terug naar de Mekong Delta cruise waar lunch aan boord wordt geserveerd.

Cruise vervolgens naar Cai Be via Ngu Hiep Island.

Aankomst op het eiland Ngu Hiep. Van boord en recreatief fietsen of een wandeltocht op dit eiland om het dagelijkse leven en de activiteiten van de lokale bevolking te zien.

Vaar rustig over de Mekong rivier terwijl je het prachtige landschap ziet en geniet van de zonsondergang op de Tien-rivier.

Diner en overnachting op de cruise tussen het eiland Ngu Hiep en Cai Be.

Dag 2: Cai Be – Vinh Long – Tra On (ontbijt, lunch, diner)

S Ochtends bezienswaardigheden bezoeken en het dagelijks leven van de lokale bevolking die aan beide zijden van de Mekong-rivier woont. Ontbijt aan boord en vervolgens vertrekt de boot naar Cai Be.

Na het ontbijt varen met een kleine boot om de Cai Be drijvende markt te verkennen.

Loop rond een handwerkdorp van de lokale bevolking en proef verschillende tropische vruchten.

Ga verder met de boot over de Mekong rivier. Lunch aan boord.

De volgende stop is een geweldige plek om te wandelen en fietsen op de paden van het platteland. Ontdek tropische fruitboomgaarden, het plaatselijke dorp en het landschap van de Mekong-delta.

De Mekong Delta-cruise gaat verder naar Tra On. Geniet van een geweldige zonsondergang op de rivier, met een prachtig landschap.

Dag 3: Can Tho (ontbijt)

De geluiden van de drijvende markt maken je vroeg in de ochtend wakker. Ontbijten en daarna gaat de cruise verder naar Can Tho.

Vroeg in de ochtend zie je een prachtige zonsopgang op de rivier. Geniet van het uitzicht vanaf de cruise terwijl je over de Mekong-rivier gaat en je geniet van het prachtige landschap aan beide kanten.

Wanneer de Mekong Delta-cruise aankomt in Can Tho, check je uit en ga je naar een kleinere boot die je naar de beroemde Cai Rang drijvende markt brengt; de grootste drijvende markt in Mekong Delta met honderden kleine boten die rondscharrelen en varen terwijl verkopers hun lokale goederen proberen te verkopen.

10:00: Einde van de cruise. Ga met een transfer naar Ho Chi Minh City of een andere bestemming.