Trekking in Ha Giang 1 tot 3 dagen

 • Maak een trekkingstocht door het mooiste berggebied van Vietnam
 • Leer meer over lokale minderheden in authentieke bergdorpen
 • Kies uit een trekking van een halve dag, hele dag, of meerdaagse Ha Giang trekkingen
Bestemming:

Selecteer datum & Opties

 • Prijs opvragen

 • DD slash MM slash JJJJ

Een van de beste manieren om het Dong Van Geopark in Ha Giang te verkennen is te voet. Trek door de bergen, lokale dorpen en laat je verrassen door de enthousiaste en gastvrije lokale minderheden. Pas op dat je niet te veel lokale wijn drinkt en zorg ervoor dat je genoeg foto’s maakt om deze unieke ervaring te onthouden! Je zult het echte authentieke Vietnam in detail zien. Veel dorpen bezoeken en wandelen op eenvoudige, maar prachtige bergwegen maken de trekking perfect voor avontuurlijke reizigers. Als je niet geïnteresseerd bent in een dorpstour, vertel dan wat je voorkeur is, zodat wij een tour voor je regelen die perfect bij je past.

Wat kun je verwachten

Halve dag – 6 km trekking, beginnend in Dong Van, bezoek 2 verschillende dorpen van minderheidsgroepen. Inclusief Engelstalige lokale gids. Je kunt vertrekken na het ontbijt of de lunch (niet inbegrepen).

1 dag – Trekking tussen 18 en 25 km, beginnend in Dong Van, bezoek 2 verschillende dorpen van minderheidsgroepen. Inclusief Engelstalige lokale gids. 08.00 – 17.00 uur inclusief lunch

2 dagen – In totaal 30 tot 40 km trekking, beginnend in Dong Van, bezoek 4 of 5 verschillende dorpen van minderheidsgroepen. Je zult eten en slapen in een homestay in een van de lokale dorpen en genieten van hun heerlijke lokale wijn! Inclusief Engelstalige lokale gids. 08.00 – 17.00 uur 2e dag. 4 maaltijden en vergunning voor Dong Van Geopark inbegrepen

3 – dagen – Totaal 45 tot 60 km trekking, beginnend in Dong Van. Bezoek aan 4 of 5 verschillende dorpen van minderheidsgroepen. Je zult eten en slapen in verschillende homestays in twee van de lokale dorpen en genieten van hun heerlijke lokale wijn! Inclusief Engelstalige lokale gids. 08.00 – 17.00 uur 3e dag. 7 maaltijden en vergunning voor Dong Van Geopark inbegrepen

Media

Boekingsinformatie

Wat mee te nemen

 • Camera
 • Goede loopschoenen
 • Geld voor eigen uitgaven
 • Bescherming tegen de zon (hoed / zonnebrandcrème) of regen (regenjas) – Tip: bekijk weersvoorspelling

Aanvullende informatie

 • Bevestiging: Direct na het boeken ontvang je een bevestiging. Binnen 3 werkuren ontvang je een voucher per e-mail. Als je je voucher niet hebt ontvangen, controleer de Spam of meld het ons via e-mail of chat.
 • Voucher: Bewaar een digitale voucher op jouw telefoon. Als duurzaam bedrijf willen we je vragen de voucher niet te printen.
 • Reisschema: Het reisschema kan wijzigen afhankelijk van het weer en andere omstandigheden.
 • Ophalen: Arriveer 10 minuten voor vertrek in de lobby van het hotel. Wees geduldig bij gedeelde/groep tours in geval van onvoorziene vertragingen langs de ophaalroute.

FAQ

Voor algemene vragen over betalingen, boekingen, annuleren en wijzigen kun je terecht in ons helpcentrum.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trekking in Ha Giang 1 tot 3 dagen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Neem contact op

Wat is jouw vraag?

COVID update:

Ontvangt een melding wanneer de grenzen in Vietnam opengaan voor toeristen + gratis Vietnam eBook!

Schrijf je in voor de update