Mekong Delta tours

De Mekong Delta tours brengen je naar de ‘rijstkom’ van Vietnam, vol met een duizelingwekkende verscheidenheid aan groenten en fruit. Het is een waterwereld die zich verplaatst naar het ritme van de machtige Mekong, waar boten, huizen en markten drijven op de ontelbare rivieren, kanalen en beken die het landschap doorkruisen als slagaders.

De best Mekong Delta tours zijn de tweedaagse tochten. Hier ga je dieper de delta in, weg van de drukbezochte plaatsen. Verblijf in een homestay voor een echte lokale ervaring. Maak een boottochtje door de kanalen en fiets langs de rijstvelden. De populaire Mekong Delta tours zijn vaak inclusief een bezoek aan een drijvende markt.

Over Mekong Delta tours

Wat is de beste drijvende markt?
De Cai Rang drijvende markt is de grootste en meest indrukwekkende drijvende markt in de Mekong Delta.

Kan ik de Cai Rang drijvende markt in een 1 daagse Mekong Delta tour bezoeken?
Dit is helaas niet mogelijk. Cai Rang is alleen open in de vroege ochtend en ligt te ver van Ho Chi Minh City. Om deze markt te bezoeken dien je dus al de nacht daarvoor aanwezig te zijn

Zijn er elke dag drijvende markten?
Ja, elke dag zijn de drijvende markten open.

Kan ik beter voor 2 dagen naar de Mekong Delta gaan of 1 dag?
Als je een meer lokale ervaring wilt of de Cai Rang drijvende markt wilt bezoeken, dan kun je het beste 2 dagen gaan. Maar in een 1 dag tour kun je al een goede indruk krijgen van de gigantische delta.

Kan ik ook zelf naar de Mekong Delta reizen?
Ja, het is zeker mogelijk om zelf naar de Mekong Delta te reizen. De Mekong Delta tours zijn erg populair, omdat het reizen binnen de delta vrij moeilijk kan zijn voor toeristen die geen motor rijden. Er zijn namelijk geen bussen naar elke bezienswaardigheid.

Scroll naar top

COVID update:

Ontvangt een melding wanneer de grenzen in Vietnam opengaan voor toeristen + gratis Vietnam eBook!

Schrijf je in voor de update