Vietnam Visum on Arrival aanvragen

Als je naar Vietnam vliegt, kun je bij aankomst een visum krijgen. Om hiervoor in aanmerking te komen, heb je een autorisatiebrief nodig. Je kunt dit niet alleen krijgen, maar je hebt een derde nodig met contacten bij de Vietnamese immigratiedienst. Local Vietnam is een lokaal bedrijf gevestigd in Vietnam. Hierdoor kunnen wij zelf het visum regelen direct bij de immigratiedienst, zonder andere partijen en vermijden we daardoor hoge kosten die zich voordoen bedrijven buiten Vietnam, zoals in Nederland en België. Hierdoor kunnen we de autorisatiebrieven voor een veel goedkopere prijs aanbieden.

Vietnam Visum on Arrival aanvragen

Hoe werkt het?

Stap 1: Vul het formulier in voor een Vietnam autorisatiebrief.

Stap 2: Binnen 3 werkdagen (normale tijd), 1 werkdag (Fast), 4 werkuren (Very Fast) of 2 werkuren (Urgent) ontvang je de autorisatiebrief.

Stap 3: Print deze brief uit en gebruik deze om bij aankomst in Vietnam jouw visum te ontvangen. (inclusief contant geld voor stempelkosten, pasfoto’s, aanvraagformulier en geldig paspoort.)

Tips en voorwaarden Visum on Arrival

 • Houd er rekening mee dat de autorisatiebrief alleen kan worden verwerkt tijdens werkuren / dagen van de immigratiedienst van Vietnam:
  • Van maandag tot vrijdag – 08.30 uur tot 11.30 uur en 13.30 uur tot 16.30 uur.
   Vietnam tijd: GMT + 7
 • We mailen de autorisatiebrief naar jouw. Je kunt het visum overal ter wereld aanvragen, zolang je toegang hebt tot jouw e-mail.
 • Als je de brief hebt ontvangen, is dit nog niet je volledige visum. Je neemt de brief naar het immigratiekantoor op de luchthaven en je ontvangt jouw volledige visum na betaling van $ 25 p.p. voor een Single Entry of $ 50 p.p. voor een Multiple Entry. Dit zijn onvermijdelijke kosten die je ter plaatse aan de Vietnamese overheid betaalt. Super eenvoudig, dus je hoeft alleen het onderstaande formulier in te vullen. Bovendien is het ook verreweg de goedkoopste optie.
 • Je kunt kiezen tussen een visum van 1 of 3 maanden. Vietnam is een groot land met veel interessante bestemmingen. Daarom raden we, als de tijd het toelaat, altijd een visum van 3 maanden aan voor Vietnam.
 • Je hebt ook de keuze tussen een Single Entry en een Multiple Entry. Je hebt dit laatste visum nodig als je Vietnam tussendoor wilt verlaten. Als je dat niet van plan bent, is een Single Entry voldoende.
 • Om kosten en tijd te besparen, plaatst de Vietnamese overheid verschillende mensen op dezelfde uitnodigingsbrief. Dit betekent dat er andere willekeurige personen op dezelfde brief staan. Als je dit niet wilt, kun je een privébrief aanvragen voor een kleine meerprijs (2 EUR ), dan staan ​​alleen jouw gegevens op de brief.
 • Je kunt betalen via PayPal of een creditcard.

Meer informatie: Vietnam Visum on Arrival

Scroll naar boven