Bitexco Tower in Ho Chi Minh City: Skydeck en The World of Heineken

De Bitexco Financial Tower was tot recent het hoogste gebouw in Vietnam, met een hoogte van 262,5 meter. Gelegen midden in district 1, het zakelijke en entertainment district van Ho Chi Minh City. De toren heeft 68 verdiepingen met op de 50e verdieping een helikopterplatform en op de 49e verdieping Saigon Skydeck met adembenemende panorama’s over de stad.

Bitexco Financial Tower

Deze toren met 68 verdiepingen is ontworpen door de beroemde Amerikaanse architect Carlos Zapata en heeft kantoren, winkels, restaurants en een helikopterplatform. CNNGo rangschikte recent het gebouw als vijfde in hun lijst van ‘s werelds 20 meest iconische wolkenkrabbers.

De ontwerpinspiratie voor Bitexco Financial Tower komt van de nationale bloem van Vietnam, de Lotus. De lotus is een symbool van optimisme en toewijding.

Bitexco financial Tower in Ho Chi Minh City

Het volgende kun je vinden in de Bitexco Financial Tower:

  • In de kelder zijn er parkeerplaatsen voor auto’s en motors/scooters.
  • Op de eerste zes verdiepingen van de Bitexco Financial Tower vind je een winkelcentrum met restaurants en een bioscoop.
  • Het Skydeck is te vinden op de 49ste verdieping.
  • Op de 50ste verdieping vind je het EON cafe; een restaurant met bar met een geweldige uitzicht.
  • Op de 51ste verdieping vind je Eon Fine Dine; een luxe restaurant.
  • Op de 52ste verdieping vind je EON Heli Bar; de hoogste skybar in de stad.
  • Op de 58ste tot 60ste verdieping vind je The World of Heineken.

EON cafe en restaurant in Bitexco

Hoe kom je er?

De makkelijkste manier om er te komen is met de taxi. Je kunt er ook heen lopen, aangezien het direct in het centrum van Ho Chi Minh City is. Je kunt het combineren met een bezoek aan Nguyen Hue Walking Street, People’s Committee (City Hall), het postkantoor, Opera House en Saigon Notre-Dame cathedral.

Skydeck

De belangrijkste reden voor een bezoek Bitexco Tower is Saigon Skydeck op de 49e verdieping. Hier heb je de gelegenheid om te genieten van de prachtige panorama’s van de stad en de nabijgelegen Saigon river. De beste tijd voor een bezoek aan de Bitexco Financial Tower Skydeck is ‘s avonds, wanneer de zon ondergaat.

Er zijn ook lokale kunsttentoonstellingen op het Sky Deck, waar je souvenirs kunt kopen, waaronder kleding en lokaal geproduceerde thee.

Skydeck in Bitexco Tower Ho Chi Minh CitySkydeck uitzicht 's avonds en 's nachts

Skydeck bezoeken

  • Ticket: Een ticket voor het Bitexco Skydeck kost VND 200.000 voor volwassene en voor kinderen VND 130.000.
  • Openingstijden: Het Sky Deck is dagelijks geopend van 09: 30 -21: 30
  • Tip: Voor 50.000 VND meer kun je ook naar The World of Heineken

The World of Heineken

The World of Heineken is een spannende locatie voor liefhebbers van ijskoud bier. The World of Heineken ligt op de 58e – 60e verdieping van de iconische Bitexco Financial Tower in Ho Chi Minh City en is de enige echte Heineken Experience-locatie buiten Nederland en tevens de hoogste Heineken Bar ter wereld.

Vanaf hier heb je een verbluffend 360 ° uitzicht op de skyline van Ho Chi Minh City met genoeg leuke activiteiten. Een van deze ervaring is de 4D Virtual Reality (VR) -rit en een training van een door Heineken gecertificeerde brouwmeester.

The World of Heineken in Bitexco

Voor voetbalfans is er een gebied in het thema van de UEFA Champions League met een penalty shoot-out simulatie die mogelijk wordt gemaakt door bewegingssensoren. Je kunt ook nog races in de Formule 1 via breedbeeldschermen en een stuur.

The World of Heineken bevat twee extra halve liters extra-koud Heineken-bier, vers uit de tap met snacks.

The World of Heineken

The World of Heineken bezoeken

Ticket tot The World of Heineken kost VND 250.000. Inclusief een tour, 2 gratis biertjes en toegang tot Saigon Skydeck op de 49e verdieping. (Entree is maar 50.000 VND meer als alleen toegang tot het Sky Deck).

Let op: de ingang van The World of Heineken bevindt zich op de begane grond en alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Belangrijke mededeling: Tijdens de Tet-vakantie (8-14 feb) zijn we beperkt bereikbaar. Nieuwe aanvragen worden de eerste week na de vakantie behandeld. Reizigers die in deze periode reizen, ontvangen gewoon ondersteuning. Lees hier meer over.