Van Dalat naar Nha Trang (en vice versa)

Dalat en Nha Trang liggen maar 130 kilometer uit elkaar en de route tussen deze twee steden is adembenemend. Wanneer je wilt reizen van Dalat naar Nha Trang of van Nha Trang naar Dalat heb je verschillende opties. De makkelijkste manier is met de bus. Maar omdat deze route erg indrukwekkend is, kun je zelfs met een fietstour deze route afleggen. Andere opties zijn met privévervoer, zelf rijden met de motor of met een easy rider.

Bus

  • Bussen per dag: Tussen Dalat en Nha Trang rijden er meer dan 15 bussen per dag.
  • Reisduur: 4 uur
  • Busmaatschappijen: The SinhTourist, Hanh Cafe, Futa Bus en Minh Tri Limousine
  • Prijs: Een busticket kost tussen de €4 en €6, afhankelijk van welke busmaatschappij je kiest.
  • Boeken: Je kunt de bus van Dalat naar Nha Trang online boeken via 12go.asia of Baolau, op het busstation of bij een lokaal reisbureau.

Auto met chauffeur

Voor rond de €10 euro, maar een paar euro meer dan de bus, er er ook een luxe limousine bus of auto. Een duurder alternatief is zelf een privé taxi huren voor ongeveer €100.

Motorroute

De route tussen Dalat en Nha Trang is erg indrukwekkend en om die reden ook populaire route om te rijden met de motor. Wanneer je zelf niet heel Vietnam doorkruist met een gekochte motor, kun je er voor kiezen om een one way scooter te huren. Dat betekent dat je een scooter huurt in bijvoorbeeld Dalat en in Nha Trang de scooter weer aflevert. Dit is andersom van Nha Trang naar Dalat ook mogelijk.

Volg de complete QL27C tussen Dalat en Nha Trang.

Van Dalat naar Nha Trang

Easy Rider tour

Heb je geen ervaring met rijden op een motor of scooter of ben je niet heel zelfverzekerd is het sterk af te raden om zelf te gaan rijden. Het perfecte alternatief is deze route af te leggen met een Easy Rider. Je springt achterop de motor van een lokale gids die je de beste uitzichten laat zien en unieke plekjes die jezelf nooit had gevonden als je alleen was gaan rijden.

Fietsen

De laatste en meest sportieve optie is om de volledig route van Dalat naar Nha Trang op de fiets te doen. Er zijn verschillende touroperators die deze tour aanbieden en je kunt kiezen tussen 1-dag of 2-dagen fietsen, waar je ook nog Bidoup National Park bezoekt. Het eerste stuk wordt je met de auto gebracht, daarna is de complete rit downhill, met bossen, watervallen en geweldig uitzicht. Als je heel erg van fietsen houd mag je deze mogelijkheid niet overslaan.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

COVID update:

Ontvangt een melding wanneer de grenzen in Vietnam opengaan voor toeristen + gratis Vietnam eBook!

Schrijf je in voor de update