Beste uitgaan en nachtleven in Dalat

Het nachtleven in Dalat is kleurrijk. Je kunt bezig zijn met nachtelijk winkelen, een romantische wandeling rond het meer maken, een drankje drinken in een van de beste bars in Dalat of genieten van een kopje koffie in een rustig café.

Beste dingen om te doen ‘s nachts in Dalat

Dalat night market

Reizen naar Dalat maar niet rondgaan op de avondmarkt is een gemiste kans. De markt is aan Gate 4, Nguyen Thi Minh Khai-straat, midden in het stadscentrum. Het is de elke dag geopend van 17:00 tot 22:00 uur. De Dalat night market verkoopt alles van eten, kleding en souvenirs. Ook veel regionale producten zoals bloemen en verse groenten voor goedkopere prijzen dan in andere gebieden in Vietnam. Nog een ding dat ervoor zorgt dat Dalat de naam “Little Paris of Vietnam” krijgt, is dat sommige straatartiesten viool spelen en portretten tekenen.

Dalat avondmarkt

Een tip voor het kopen van iets op de markt is om vooraf de prijs te vragen voordat je zegt dat je het wilt kopen. Als je de gemiddelde prijs van sommige producten wilt weten, kun je dit vragen aan de receptionist van jouw hotel of aan de plaatselijke bevolking (maar niet aan de verkoper).

Xuan Huong Lake

Op een mooie avond rond het Xuan Huong-meer wandelen, een kopje koffie drinken in een mooi café aan het meer of met een waterfiets het meer op zijn enkele interessante dingen die je kunt doen rond het “Hart van Dalat-stad”. Je kunt daarnaast ook met een paardenkoets het meer rond. De prijs is ongeveer 40.000 – 50.000 / ronde voor 5 – 6 personen.

Xuan Huong meer Dalat

BBQ diner

Dalat is beroemd om zijn diner in BBQ-stijl. Het is erg lekker en zeer aan te bevelen. Je kunt kiezen voor een leuk uitziend restaurant of op een plastic krukje zitten bij een straatkraam. Maar het idee is hetzelfde. Je barbecuet zelf, direct aan je tafel. Als toerist krijg je altijd hulp; ze laten je zien hoe je het moet doen, of soms zelfs het complete grillen doen ze voor je. Naast heel goed eten is het ook een leuke ervaring.

Dalat nachttour

Je kunt er ook voor kiezen om een ​​nachttour te maken en een aantal van de leuke dingen te beleven die je kunt doen in het nachtleven van Dalat. De meeste van deze Dalat-nachttours omvatten een bezoek aan de nachtmarkt, die niet mag worden gemist tijdens jouw bezoek aan deze stad. Combineerde dit bezoek aan enkele lokale restaurants om het unieke eten van Dalat uit te proberen en een drankje te drinken in een gezellig typisch Dalat coffee shop.

Ga naar een bar of club

Het uitgaan in Dalat in de vorm van drinken en dansen is zeer beperkt. Vooral in vergelijking met andere steden in Vietnam, zoals Ho Chi Minh City, Hanoi, Da Nang en Nha Trang. Er zijn echter een paar bars en pubs met een goede sfeer om rond te hangen.

Ga naar een koffieshop

De coffeeshopcultuur in Dalat is enorm en waarschijnlijk de grootste in Vietnam. Dalat en de omgeving van de stad, hebben honderden leuke en gezellige coffeeshops. Ze zijn vaak erg mooi ingericht en sommige hebben een fantastisch uitzicht. Je kunt gewoon door de stad lopen en een coffeeshop vinden die je leuk vindt. Je kunt ook ‘s avonds een coffeeshop bezoeken met een geweldig uitzicht.

Enkele aanbevolen coffeeshops met een geweldig uitzicht ‘s nachts:

  • Panoramacafé bevindt zich op een dakterras met uitzicht op Dalat.
  • Dalat night coffee is een andere coffeeshop met uitzicht op Dalat, gelegen op een heuvel.
  • Up Coffee voelt erg koel aan met een mooi uitzicht over de stad.
  • Cafe Nông Trại Vui Vẻ (Sunny Farm): de enige coffeeshop in deze lijst niet in de stad zelf, maar ongeveer 7 km buiten de stad. Het mooie van deze coffeeshop is dat je een heel mooi uitzicht hebt over de kassen. Leuk overdag, maar vooral ‘s avonds een geweldig uitzicht als alle kassen licht geven.

Beste bars in Dalat voor uitgaan

In Dalat vind je niet veel nachtleven met clubs, maar er zijn nog steeds een paar coole bars. Bekijk enkele van onze suggesties hieronder:

Maze Bar / 100 Roof Bar

Maze Bar Dalat

De Maze Bar in Dalat, officieel de 100 Roof Bar genoemd, is een plek waar je gewoon heen moet gaan voor ten minste één drankje. Slechts een paar honderd meter van de avondmarkt vindt je deze bar, die letterlijk een doolhof is, dus verdwaal niet. Het heeft een uniek ontwerp, met een soort sprookjesachtig bos. Er zijn verschillende verdiepingen met zitplaatsen verstopt in het doolhof. Omdat deze bar een enorm doolhof is, met veel verschillende plaatsen om te zitten, zijn klanten ook verspreid over de Maze Bar, dus soms kan het een beetje leeg voelen of een ontbrekende sfeer.

Locatie van Maze Bar

Beepub Hostel & Bar

Beepub Hostel Bar

Beebub hostel is ook de plek met de beroemdste bar voor backpackers. Het is slechts een kleine bar, maar heeft een geweldige sfeer. Tijdens het hoogseizoen spelen dj’s en live bands. Er is een pooltafel en drankjes zijn goedkoop.

Locatie van Beepub Hostel & Bar

De Escape Bar

The Escape Bar

Warme sfeer, vriendelijk personeel met professionele muziekband en een elektrische gitaar voor klanten om hun talent te laten zien. Er hangen veel kunstfoto’s aan de muur. Een ideale plek om te ontspannen. Een van de beste bars in Dalat.

Locatie van The Escape Bar

Brothers Bar

Brothers Bar Dalat

Brothers Bar is een coole ontmoetingsplaats, met leuke muziek een pooltafel en een goede plek om nieuwe vrienden te maken. Drankjes zijn betaalbaar en het personeel is erg gastvrij. Het is een relatief nieuwe plek, maar voor veel reizigers al een van de favoriete bars in Dalat.

6th Floor Bar

6th Floor Bar Dalat

Op de bovenste verdieping van het Kim Cuong Hostel vind je de 6th Floor Bar. Muziek varieert van hiphop, RnB, Drum & Bass en meer. Er is een gratis pendeldienst van de Maze Bar naar het afterparty in 6th Floor Bar. Een goede plek voor party-backpackers.

Dalat Train Bar

Dalat Train Bar

Dalat Train Bar bevindt zich dicht bij het treinstation van Dalat. Ze hebben geweldige drankjes en lekker eten. Op hun menu staan ​​ook veel gerechten uit andere landen. Heerlijke muziek en gezellige ruimte. Het is een ontspannen plek voor regenachtige dagen.

V – Club Bar

V Club in Dalat

Een club in echte Vietnamese stijl, met wat zwarte cirkeldecoratie. Energieke ruimte en breed scala aan drankjes en wijnen.

Rain Nachtclub Dalat

Rain Club Dalat

Rain Nightclub is een van de weinige clubs in het nachtleven van Dalat. Het is meer een typische Vietnamese club, met maar weinig buitenlandse toeristen. De club ziet er erg leuk uit en er hangt een feestelijke sfeer. Drankjes zijn duurder. Er zijn geen toegangsprijzen, maar je moet wel een verplicht drankje kopen als je binnenkomt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top