Rondvlucht over Halong Bay met een watervliegtuig

Een rondvlucht over Halong Bay met een watervliegtuig is de beste manier om de indrukwekkende baai te zien. Je geniet niet alleen van prachtige uitzichten, maar het is ook een geweldige ervaring.

Beschikbare vluchten

1. Halong Bay rondvlucht

Hai Au Aviation biedt een aantal geplande watervliegtuigvluchten per dag in Halong Bay. Elke vlucht duurt 25 minuten en de tijden zijn gekozen voor eersteklas bezienswaardigheden.

Prijs Halong Bay rondvlucht

De prijs voor een Halong Bay rondvlucht verschilt per datum, maar het ligt tussen de 94 euro en de 112 euro.

Zomer

De zomer is van 16 april tot en met 31 oktober.

  • 10:30 – 10:55
  • 11:30 – 11:55
  • 13:00 – 13:25
  • 14:00 – 14:25
  • 15:00 – 15:25

Winter

De winter is van 1 oktober tot en met 14 april.

  • 9:00 – 9:25
  • 9:55 – 10:20
  • 10:50 – 11:15
  • 11:35 – 12:00
  • 11:45 – 12:10
  • 12:40 – 13:05
  • 14:05 – 14:30
  • 14:35 – 15:00
  • 15:00 – 15:25
  • 15:45 – 16:05

2. Vlucht van Hanoi naar Halong Bay

Hai Au Aviation verzorgt ook chartervluchten en lijnvluchten van Hanoi naar Halong Bay en vice versa. In plaats van een 3 uur door te brengen in een pendelbus met door verkeer verstopte straten, kun je op een watervliegtuig springen van Hanoi naar Halong Bay, wat slechts 45 minuten vliegen kost. Dit is een perfecte oplossing voor een snelle, comfortabele, leuke en luxe reis.

Je kunt een vlucht tussen Hanoi en Halong Bay combineren met dagtrip of een meerdaagse cruise door de baai. Er zijn een aantal vluchten per dag.

Wat kun je verwachten tijdens een Halong Bay rondvlucht

Het startmoment is een hoogtepunt tijdens elke rondvlucht in Halong Bay. Het watervliegtuig komt op snelheid en stijgt op in minder dan 60 seconden. De landingen zijn net zo indrukwekkend, aangezien het watervliegtuig land op het glinsterende water van de jachthaven van Tuan Chau. Tussendoor kunnen reizigers genieten van een onvergetelijk uitzicht op de weelderig beboste eilanden van Halong, drijvende dorpen en smaragdgroen water.

Eenmaal in de lucht brengt het vliegtuig je naar een hoogte van 300 tot 150 meter, voor een beter zicht op het zeegezicht beneden. Het watervliegtuig is uitgerust zodat piloten rechtstreeks met hun passagiers kunnen praten, informatie over bezienswaardigheden kunnen geven en hen naar de mooiste hoeken van de baai kunnen leiden.

Natuurlijk met zoveel schoonheid rond de natuurlijke drang om het te delen, is het mogelijk om camera’s, tablets en mobiele telefoons tijdens de Halong Bay rondvlucht mee te nemen. Je hoeft tijdens de vlucht niet uit te schakelen. Je kunt foto’s direct delen op sociale media via 4G, of zelfs de ervaring live streamen naar familie en vrienden.

Halong Bay rondvlucht
Halong Bay rondvlucht
Halong Bay rondvlucht

Het vliegtuig

Veiligheid eerst

Hoewel rondvluchten door Halong Bay nieuw zijn, is Hai Au Aviation al heel lang actief. De watervliegtuigreizen door Halong Bay werken volgens de strengste eisen van de Federal Aeronautics Association en de International Civil Aviation Organization. De Cessna Grand Caravan 208B EX heeft bewezen het veiligste eenmotorige vliegtuig ter wereld te zijn en wordt aangevoerd door de ervaren en goed opgeleide piloten, zodat reizigers verzekerd zijn van een veilige, soepele rit.

Aan boord

De Cessna Grand Caravan 208B EX wordt gebruikt voor de rondvluchten over Halong Bay. Er zijn slechts 12 met leer beklede stoelen voor passagiers op elke vlucht, plus één voor de buitenlandse kapitein en één voor de Vietnamese eerste officier. De kleine groepen zorgen voor meer persoonlijk en betere uitzichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Belangrijke mededeling: Tijdens de Tet-vakantie (8-14 feb) zijn we beperkt bereikbaar. Nieuwe aanvragen worden de eerste week na de vakantie behandeld. Reizigers die in deze periode reizen, ontvangen gewoon ondersteuning. Lees hier meer over.