Uitgaan en nachtleven op Phu Quoc

Het beste uitgaan in Phu Quoc draait voornamelijk om de strandbars en restaurants, maar je vind op het eiland ook enkele wijn en cocktail lounges, beer gardens, en enkele clubs. Er is ook een avondmarkt in Duong Dong waar je tot middernacht verse vis en authentieke Vietnamese gerechten kunt proeven, evenals souvenirs kunt kopen. Of je wilt uitgaan in een club, relaxen in een barretje aan het strand of een drukke Vietnamese markt wilt bezoeken, er is voor iedereen wat te doen ’s nachts.

Nachtmarkt

Wil je het lokale nachtleven op Phu Quoc verkennen, gaan dan naar de Dinh Cau nachtmarkt, gelegen in Duong Dong, is de bekendste markt van het eiland. Met meer dan 100 kraampjes en eetgelegenheden heeft deze plek alles wat je wilt eten: van verse zeevruchten tot snacks en drankjes. Hier kun je de rustieke snacks van de Zuid-Vietnamese bevolking proeven, zoals gegrilde banaan, maïs, zoete aardappel, jackfruit, geroosterde pinda, enz.

Phu Quoc nachtmarkt

Bach Dang is de tweede avondmarkt in Phu Quoc, na de Dinh Cau-markt. Het is ook een geweldige plek om van het nachtleven in Phu Quoc te ervaren. De markt strekt zich uit over 300 meter en is veel rustiger en minder druk dan de Dinh Cau-markt. Naast eten biedt deze plaats ook verschillende soorten geschenken, souvenirs en kleding.

Strandbars

Met het grootste eiland en de mooiste stranden in Vietnam, komt automatisch ook de beste beste strandbars. Er zijn heel veel strandbars te vinden, aangezien elk resort en restaurant aan het strand wel een bar heeft. Hieronder een aantal van de beste bars aan het strand voor het beste uitgaan op Phu Quoc.

Rory’s Beach Bar

Rory’s Beach Bar op Phu Quoc

Rory’s Beach Bar is de bekendste strandbar van Phu Quoc, gerund door een ex-pat duo. Dat is de reden achter het westerse menu, de houten meubels en de openluchtlounge. De ruime loungeset in de open lucht heeft comfortabele stoelen waarop je kunt ontspannen onder kleurrijke lantaarns, terwijl je geniet van een stijlvolle cocktail met uitzicht op de oceaan en de omliggende eilandjes. Er zijn bieren van de tap, tropische cocktails en geïmporteerde wijnen vanaf 30.000 VND.

Le Bar van La Veranda Resort Phu Quoc

Deze elegante, coole bar in La Veranda Resort Phu Quoc biedt een zwembad in het resort en een adembenemend uitzicht op de oceanen en het eiland Phu Quoc. Het is ontworpen in koloniale stijl met ontspannende muziek op de achtergrond. Er is een uitgebreide lijst met wijnen, cocktails, bieren en sterke drank. Deze bar serveert ook Vietnamese gerechten, zoals loempia’s tot westers eten, zoals pizza’s. Als het mooi weer is, kun je ook barbecueën met kaarslicht op het strand.

Golden Sand Bar

Golden Sand Bar Phu Quoc

Golden Sand Bar ligt aan de zuidwestkust van Phu Quoc, waar alle luxe resorts te vinden zijn. Het is vrij nieuw, maar heeft in korte tijd de lijst met beste bars op Phu Quoc bereikt. Je kunt hier wat quality time doorbrengen; er zijn hangmatten en schommels met uitzicht op het strand, bordspellen en zitplaatsen buiten om te genieten van een lekkere maaltijd. De bar biedt ook jetski-verhuur.

Coco Bar

Coco Bar op Long Beach is je standaard strandbar. Ze hebben zelfgemaakte rum en wijnen en het uitgebreide menu met Vietnamese en Europese snacks. Deze openluchtbar heeft een pooltafel, een mooie inrichting en veel zitplaatsen. Sterk aanbevolen drankjes zijn onder meer de met kokos doordrenkte wijn, passievrucht-rum en driekleurige rum-shots. Er zijn ook bordspellen en snacks, zoals Chinese knoedels, kokosvlaai en banh mi.

Beach Bar van Mango Bay Resort

Strandbar Phu Quoc

De strandbar van Mango Bay ligt in een meer besloten locatie die minder druk en een beetje chiquer is. Het menu is luxe; het bevat gastronomische tapas, eersteklas sterke drank en innovatieve cocktails terwijl je van het uitzicht kunt genieten van het strand. Deze plek is geweldig voor een date of een speciale gelegenheid.

Pubs en beer gardens

Er zijn honderden barretjes te vinden op het eiland. Zet een paar plastic stoelen neer, draadloze speakers en verkoop wat bier en je hebt een bar. Hieronder twee van de beste bars op het eiland als je op zoek bent naar gezelligheid tijdens het uitgaan in Phu Quoc.

Rabbit Hole Irish Bar

Een ideale plek om te ontspannen en mensen te ontmoeten. Deze geweldige bar biedt veel activiteiten, zoals pooltafels, dartborden, klassieke Nintendo-spellen, Jenga, poker, Connect-4, enzovoort. Je kunt ook genieten van de muziek, een comfortabele lounge en heerlijk eten en drinken.

Beer Garden

Beer Garden

Deze bier bar is eenvoudig, maar heeft een gezellige sfeer in de buitenlucht. Je vind er bieren die gebrouwen zijn op het eiland.

Lounges

De lounges op het eiland zijn voor als je op zoek bent naar meer upscale uitgaan in Phu Quoc.

Rock Island Club

Rock Island Club

Rock Island Club is de meest exclusieve bar van Phu Quoc, gelegen op een klein eilandje voor het Nam Nghi Phu Quoc resort. Als de zon ondergaat heb je een 360-graden uitzicht over de oceaan en het eiland Phu Quoc terwijl je luistert naar rustige muziek op de achtergrond. Een goede plek voor een romantische avond of voor instagrammers. Voor gasten die in Nam Nghi Phu Quoc resort verblijven, is Rock Island Club gratis, maar voor niet-gasten moet je VND 300.000 betalen om binnen te komen. Met deze toegangsprijs krijg je een kaartje inclusief een korte boottocht heen en terug en een drankje bij aankomst in Rock Island Club.

Unique Lounge

Een shisha-lounge en fusionrestaurant bij de ingang van het dorp Long Beach, dat voornamelijk gericht is op westerns. Met zijn zachte verlichting, houten inrichting en comfortabele stoelen, brengt deze bar een gezellige en rustige sfeer voor toeristen.

Bittersweet – Hidden Cocktail Bar

Bittersweet - Hidden Cocktail Bar Phu Quoc

Bitter Sweet is te vinden in Salinda Resort Phu Quoc, en is een typische lounge bar die bekend staat om zijn kenmerkende menu met cocktails tegen betaalbare prijzen. In deze bar kun je tijdens je vakantie op Phu Quoc genieten van muziek, de rustige sfeer en het ontspannen nachtleven.

Cview Sky Bar

Sky Bar Phu Quoc

Gelegen op het dak van Sonasea Phu Quoc, is één van de meest indrukwekkende luxe bars op Phu Quoc. Gelegen op zo’n hoogte, biedt het vanuit alle posities een prachtig uitzicht door de hoge glazen ramen of het buitenterras.

Clubs

Ben je op zoek naar nachtleven met meer harde muziek, bezoek dan een club voor het beste uitgaan in Phu Quoc.

Lion Garden Beer Club

De grootste nachtclub op het eiland Phu Quoc. Deze club met twee verdiepingen is uitgerust met een restaurant en een buitenterras en beschikt over een ruime dansvloer en dj’s die tot laat EDM, dans en electro deuntjes draaien. Je hebt bieren aan de tap zoals Heineken, Tiger en Saigon tussen 18.000 VND (glas) en 279.000 VND (toren), evenals een selectie bieren geïmporteerd uit België.

Happy Buddha Club

uitgaan club Phu Quoc

Happy Buddha Club is voor mensen die willen feesten op Phu Quoc. Deze nachtclub zit vrij snel vol met leuke lokale bewoners en reizigers dankzij de gratis toegang en goedkope drankjes. Afhankelijk van de line-up hoor je hier deep house, techno, deep acid, jazz, fusion en house.

Uitgaan kaart Phu Quoc

Omdat Phu Quoc een groot eiland is, ben je waarschijnlijk op zoek naar uitgaan in de buurt van jouw accommodatie. Bekijk hieronder de kaart met de bovenstaande bars, markten en lounges met het beste uitgaan in Phu Quoc om te zien wat er in de buurt bij jou zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Belangrijke mededeling: Tijdens de Tet-vakantie (8-14 feb) zijn we beperkt bereikbaar. Nieuwe aanvragen worden de eerste week na de vakantie behandeld. Reizigers die in deze periode reizen, ontvangen gewoon ondersteuning. Lees hier meer over.